Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Æstetisk og praktisk – lige noget for dig

En sengekiste giver dit soveværelse lidt ekstra. En sengekiste er nemlig ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, det er også en æstetisk løsning, som giver lidt ekstra hygge og stil til soveværelset. Hus Smuk Indretning har du mulighed for at finde den sengekiste, du har brug for, og som passer til dine behov og din stil. Vi har flere forskellige designs, både med og uden opbevaringsmulighed. Det er derfor op til dig, hvordan du vil udnytte de mange muligheder, der er i en sengekiste, og vi er klar til at hjælpe dig.

Vega sengekiste med ryg og opbevaring

12.999,00 KR

Delbetaling
431 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 431 kr. Samlede kreditomkostninger 2.514 kr. Samlet tilbagebetaling 15.513 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,53%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Æstetisk og praktisk – lige noget for dig

En sengekiste giver dit soveværelse lidt ekstra. En sengekiste er nemlig ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, det er også en æstetisk løsning, som giver lidt ekstra hygge og stil til soveværelset. Hus Smuk Indretning har du mulighed for at finde den sengekiste, du har brug for, og som passer til dine behov og din stil. Vi har flere forskellige designs, både med og uden opbevaringsmulighed. Det er derfor op til dig, hvordan du vil udnytte de mange muligheder, der er i en sengekiste, og vi er klar til at hjælpe dig.

Sengekiste med et væld af muligheder

En sengekiste er både smuk og praktisk at have i sin indretning. Den bidrager til den hyggelige stemning, giver en ekstra siddeplads, samt er en funktionel og elegant opbevaringsløsning.

Sengekisten er oplagt at have i soveværelset, men er også en oplagt løsning i entre, stue og selvfølgelig gæsteværelset. Kun fantasien sætter grænserne.

Vi har flere forskellige designs, både med og uden opbevaringsmulighed.

Vores sengekiste med ryg er med opbevaringsmulighed, og giver et helt unikt og eksklusivt udtryk til din indretning. Når du åbner din sengekiste, holdes den åben af en trykgasfjeder i høj kvalitet. Det sikrer at kisten ikke pludselig lukker i, før du er færdig med at anbringe, hvad end der skal opbevares i den. Den holdes dermed åben indtil du selv lukker den igen – en smart og smuk løsning.

Design selv og få indretningen præcis som du drømmer om

Vi ønsker at din indretning, bliver præcis som du drømmer om. Derfor har vi muliggjort, at du selv kan sammensætte farve- og materialevalg på vores produkter.

Med vores helt unikke sengekister har du dermed muligheden for selv at designe færdig, og gøre den om muligt endnu mere enestående!

Ved selv at sammensætte den helt perfekte sengekiste, opnår du med sikkerhed præcis det touch til din indretning, som passer til dig og din stil. Kun det bedste er godt nok til at fuldende din indretning.

Ønsker du en anden kombination af farve og materiale end angivet her, så kontakt os og vi finder en løsning.

Montering - den slipper du naturligvis for

Når du modtager din sengekiste, så er der intet andet du skal gøre end:

  • Pakke den ud
  • Placere den på sin nye plads
  • Vigtigst af alt, nyde din nye indretning.

Dét er ikke blot en nem, men også Smuk Indretning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Vega sengekiste med ryg og opbevaring

Bredde

Højde

Dybde

Indvendige mål

Siddehøjde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Armlæn

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vega sengekiste med ryg og opbevaring”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen