Menu

Antibakteriel/allergivenlig
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Du kunne også være interesseret i...

Beskyt madrassen på luksuriøs vis

En god rullemadras er uundværlig for at få det maksimale ud af madrassens levetid og opretholde det gode søvnklima. En vandtæt rullemadras med luksuriøs bambusoverflade sikrer dig, at din topmadras ikke bliver ødelagt, hvis der skulle opstå små uheld i løbet af natten. Vores vandtætte rullemadras er antibakteriel, allergivenlig og let at tage af madrassen og lige til at smide i vaskemaskinen. Et af madrassen absolutte plusser, så du kan se frem til et særdeles, behageligt soveklima hver evig eneste nat. 

Vandtæt rullemadras 90x200 - Bambus

629,00 KR

Du kunne også være interesseret i...

Beskyt madrassen på luksuriøs vis

En god rullemadras er uundværlig for at få det maksimale ud af madrassens levetid og opretholde det gode søvnklima. En vandtæt rullemadras med luksuriøs bambusoverflade sikrer dig, at din topmadras ikke bliver ødelagt, hvis der skulle opstå små uheld i løbet af natten. Vores vandtætte rullemadras er antibakteriel, allergivenlig og let at tage af madrassen og lige til at smide i vaskemaskinen. Et af madrassen absolutte plusser, så du kan se frem til et særdeles, behageligt soveklima hver evig eneste nat. 

Undgå pletter og forlæng madrassens levetid

En rullemadras mellem lagen og madras beskytter mod pletter og snavs – men en vandtæt rullemadras tager beskyttelsen af madrassen op på et højere niveau. 

Vores vandtætte rullemadras består nemlig af et vandtæt lag, der forhindrer væske i at trænge igennem, og forlænger således madrassens levetid. En vandtæt rullemadras er det gode valg, hvis man har småbørn, nyder morgenkaffen i sengen eller har tendens til at svede de varme sommernætter. Den er naturligvis behagelig at sove på og har en perfekt pasform på madrassen, grundet 4 elestikker rundt i hjørnerne.

Den bæredygtige løsning

Rullemadrassen er fremstillet i et unikt design og højeste kvalitet, for at forlænge holdbarheden. Man får således længe glæde af rullemadrassen, og endnu længere glæde af din madras der nu beskyttes for pletter.
Kan maskinvaskes ved 30° og tåler tørretumbler.
Farvel til pletter og unødig rengøring – goddag til renere og lettere hverdag

Bambus - din bedste ven i hverdagen

Rullemadrassen er ikke kun unik for sine vandtætte egenskaber. Den er også designet med en overflade i bambus!

Bambus er et populært materiale, der bl.a. er kendt for sin komfortable blødhed og er derfor et særligt populært materiale til sengetøj.

Bambus-fibrene i rullemadrassen er desuden særdeles slidstærke og har naturligvis de temperaturregulerende egenskaber.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Vandtæt rullemadras 90×200 – Bambus

Størrelse

90x200

Højde

Størrelse

Materiale

Egenskaber

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vandtæt rullemadras 90×200 – Bambus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen