Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Regulus sofa

29.999,00 KR

Delbetaling
723 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 723 kr. Samlede kreditomkostninger 4.692 kr. Samlet tilbagebetaling 34.691 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,56%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Fornyelse af husets centrale rum

Med en ny sofa kan du pludselig ændre udtrykket i din stue på et kort øjeblik. Måske er det tid til at ændre selve stilen på din indretning, eller måske har du lyst til at forny husets centrale rum, når det kommer til farvevalg. Hos Smuk Indretning kan vi hjælpe dig, uanset hvad du er på udkig efter. Vi har nemlig en lang række forskellige modeller, farver og materialer at vælge imellem.

Et voluminøst udseende

Derfor vil vi gerne introducere dig for vores sofamodel Regulus, som er til dig, der søger den store sofa, som skal være hele stuens omdrejningspunkt. Sofaens design skaber meget opmærksomhed med sin voluminøse udseende. Her er der plads til den store familie, eller hvis du holder af at slænge og hænge ud i din sofa, når du kommer hjem efter en lang dag. Vores sofa Regulus har desuden et meget storladet udtryk og er utrolig ekstravagant at se på. Det er en sofa, der skiller sig ud. Ligesom den nærmest har herskabelige undertoner med sine svungne armlæn og store pragt.

Lad kreativiteten blomstre

I forhold til materiale- og farvevalg er det kun fantasien, der sætter grænser, om du skal bruge den i familiens store køkken-alrum, eller om den skal stå i multirummet til forskellige sociale arrangementer. Regulus har et selskabeligt udseende og indbyder virkelig til gode og hyggelige tider. Så gør op med dig selv, hvordan den kan komme til at passe ind hjemme hos dig på fineste vis. Vi har både stringente materialer som imiteret læder – men også mange, forskellige stoftyper i et hav af farver. På den måde har du altså mulighed for at skræddersy din nye sofa, så farvevalget matcher din eksisterende indretning, ligesom du også med fordel kan gå helt nye og modige veje, hvis du vil have, at din nye sofa skal betrækkes med en mere vild og farverig nuance. Lad kreativiteten få frit spil og glæd dig til at få vores Regulus sofa hjem til dig. Den vil med garanti give dig følelsen af velvære, god komfort og fornyelse fra første dag.

Plads til overnattende gæster

Sofaen Regulus henvender sig samtidig til dig, som holder af at have gæster. Her skal du i hvert fald ikke være bange for, at du ikke har plads til alle besøgende til din store fest eller andre, større begivenheder. Med Regulus får du mange siddepladser. Ligesom du også får en fantastisk mulighed for at have overnattende gæster, da sofaen også kan fungere som sovesofa. Du får altså to funktioner i ét møbel. Samtidig med, at der under selve sofaen er rigelige kvadratmeter til at opbevare diverse ekstra dyner og puder, eller måske synes du, at det er mere oplagt at bruge den skjulte opbevaringsplads til julepynten eller nogle af de mange andre ting, du kun bruger ganske få gange om året. Sofaen er derfor ideel til dig, der ønsker en stor sofa, men samtidig må give afkald på et separat opbevaringsmøbel. Her kan du med sofaen Regulus skjule din opbevaringsløsning, så tingene er gemt pænt og diskret væk.

Luksuriøst design og eksklusiv komfort

Regulus har mange funktioner og kan, udover at være en smuk hjørnesofa, også benyttes som sovesofa. Sofaen måler i alt 327 cm i bredden og 263 cm i dybden, mens det mulige liggemål ved udslået sove-mulighed er 122 cm x 180 cm. Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben i en farve du selv vælger, alt efter hvad der passer til din indretning. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Smuk Indretning holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Regulus sofa

Produktegenskaber

, ,

Højde

Bredde

Dybde

Sovemål

Rammeopbygning

Ben

Materiale

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Regulus sofa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen