Menu

Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Et kunststykke til livsnyderen

Tina Lund står bag denne stilsikre PURITY sengegavl, med en luksuriøst høj detaljegrad der stråler af æstetik og rene linjer. Sengegavlen er i højeste kvalitet og giver dig hverdagsluksus ud over det sædvanlige. Purity by Tina Lund er designet med henblik på at være en rendyrket hverdagsluksus til dig og din indretning. En indretning med rene linjer og en misundelsesværdig grad af eksklusive detaljer, giver et strejf af velvære – hver dag. Derfor er PURITY sengegavlen en smuk tilføjelse til soveværelsets indretning. Den sætter bogstaveligt talt rammen om roen, den harmoniske hverdag og er et kunststykke i sig selv. Velkommen hjem.

Purity Sengegavl by Tina Lund 90x145x20

28.999,00 KR

Delbetaling
702 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 28.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 702 kr. Samlede kreditomkostninger 4.662 kr. Samlet tilbagebetaling 33.661 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,77%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Et kunststykke til livsnyderen

Tina Lund står bag denne stilsikre PURITY sengegavl, med en luksuriøst høj detaljegrad der stråler af æstetik og rene linjer. Sengegavlen er i højeste kvalitet og giver dig hverdagsluksus ud over det sædvanlige. Purity by Tina Lund er designet med henblik på at være en rendyrket hverdagsluksus til dig og din indretning. En indretning med rene linjer og en misundelsesværdig grad af eksklusive detaljer, giver et strejf af velvære – hver dag. Derfor er PURITY sengegavlen en smuk tilføjelse til soveværelsets indretning. Den sætter bogstaveligt talt rammen om roen, den harmoniske hverdag og er et kunststykke i sig selv. Velkommen hjem.

Stilsikkert design by Tina Lund

Bag denne luksuriøse PURITY sengegavl står Tina Lund, som både er kendt for sine imponerende resultater som professionel rytter og karrierekvinde. Sengegavlens feminine detaljer fremstår tydeligt, hvilket også er kendetegnet ved Tina Lunds egen, personlige stil, der får lov til at blomstre i hjemmet i Skævinge, hvor hun nu bor med hendes to børn og manden Allan Nielsen, som er tidligere fodboldspiller på det danske landshold. Foruden denne sengegavl, står Tina Lund ligeledes bag en komplet seng med denne sengegavl, samt en helt unik madras med hestehår.

Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket er helt bevidst og i Tina Lunds ånd, som sætter en ære i at gøre tingene helt ud til fingerspidserne, uanset hvad hun rører ved. Det kommer især til udtryk blandt de mange vundne titler. Som rytter kan Tina Lund skrive danskmester på cv’et hele nitten gange og supplere med otte gange nordisk mester. Sagt på en anden måde har Tina Lund et højt ambitionsniveau, som også skinner igennem, når blikket falder på sengegavlens detaljer, den gennemførte, svungne form og kvaliteten. Med en Tina Lund-sengegavl er du dermed sikret et godt, gedigent og tidløst design, der vil pynte i dit soveværelse de næste mange år.

Den simple tilføjelse der gør hele forskellen

Tina Lund står bag denne stilsikre sengegavl, med en luksuriøst høj detaljegrad der stråler af æstetik og rene linjer. Sengegavlen er i højeste kvalitet og giver dig hverdagsluksus ud over det sædvanlige.

Denne sengegavl er en stilfuld gavl der passer til en 90 cm bred seng.

Sengegavlen er 20 cm dyb og 145 cm høj.

OBS: Sengegavlen er 15 cm bredere end sengen i hver side. Det betyder at gavlen i alt er 30 cm bredere end sengen. En 90 gavl er dermed 120 cm bred.

En smuk sengegavl er mere end blot en stilfuld tilføjelse til indretningen af soveværelset. Den isolerer også mod kulde fra væggen, samt beskytter væggen mod slid, når du sidder op i sengen for at læse, se tv eller blot nyder en kop morgenkaffe i ro og mag.

En fryd for øjet

Designet er en fryd for øjet, alt er nøje afstemt og har et luksuriøst Chesterfield-udseende, som pynter på sengens gavl. Her finder du de klassiske, stofbeklædte knapper, som vi ofte forbinder med et Chesterfield-design. Derudover har sengegavlen et lille buk i siderne, hvilket er med til at understrege den hulelignende fornemmelse, som du vil føle dig en del af, så snart at du rammer sengen efter en lang dag på jobbet.

Ønsker du på samme tid at fremtrylle ekstra opbevaringsplads i forbindelse med din nye seng, kan du med fordel tilkøbe de matchende sengeborde, hvor der er plads til din nye yndlingsbog, natlampen, telefonen eller noget helt fjerde. Ligesom det er muligt at købe en sengekiste, som også matcher Tina Lunds misundelsesværdige design.

Om Tina Lund

Allerede da Tina Lund var ganske lille, blev hun introduceret til den første ridetime. Mødet mellem hende og rideverdenen var kærlighed ved første blik, og hun husker stadig følelsen, der gennemstrømmede hende, og hvordan den bare tog til, da hun tog sit første, lille spring på ryggen af en af rideskolens mindste ponyer. Følelsen var skøn, og den dag i dag ser Tina Lund stadig tilbage på den sejr, hun oplevede hver gang, at hun gennemførte endnu et spring eller endnu en udfordring, når hun trådte ind på banen.

Ihærdigheden og kærligheden til ridesporten har fået Tina Lund øverst på skamlen til utallige mesterskaber, hvor hun i 2015 blandt andet blev den bedste rytter i UAE. Alt sammen noget, der har gjort hende til et kendt ansigt herhjemme, hvor hun foruden at blive nummer to i TV2s “Vild med Dans” også har skrevet bøger og produceret flere dvd’er med guides til at blive en god rytter.

Siden 2011 har Tina Lund været gift med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. Senere har parret fået to børn. I dag bor de igen i Danmark, efter deres eventyr i Dubai fra 2013-2021. Her har hun mange bolde i luften, når hun både sælger de bedste topheste, rådgiver i forbindelse med køb og salg af forskellige heste. Ligesom hun også både fungerer som coach og underviser for flere af de allerbedste topryttere i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Purity Sengegavl by Tina Lund 90x145x20

Bredde

Højde

Dybde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Purity Sengegavl by Tina Lund 90x145x20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen