Menu

5 Komfortzoner
7 Komfortzoner
Antibakteriel/allergivenlig
Ergonomisk støtte
Gratis levering
Pocket fjedre

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusivt design og hverdagsforkælelse - design by Tina Lund

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for Tina Lunds stilsikre seng, hvor den utroligt høje detaljegrad stråler om kap med det æstetiske look og rene linjer. I designprocessen har det været altafgørende for Tina Lund at opnå målet om at skabe en seng, hvor det smukke og ikoniske design går hånd i hånd med den luksuriøse komfort. Det skal være som at komme hjem til en drøm efter en travl og indholdsrig dag på farten. Hverdagsforkælelsen skal summe fra første øjekast, og derfor er sengen også bygget op med en iøjefaldende sengegavl, som udstråler eksklusivitet og elegance.

Purity Comfort by Tina Lund 200x200

43.999,00 KR

Delbetaling
1.044 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 43.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.044 kr. Samlede kreditomkostninger 6.072 kr. Samlet tilbagebetaling 50.071 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,68%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Du kunne også være interesseret i...

Eksklusivt design og hverdagsforkælelse - design by Tina Lund

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for Tina Lunds stilsikre seng, hvor den utroligt høje detaljegrad stråler om kap med det æstetiske look og rene linjer. I designprocessen har det været altafgørende for Tina Lund at opnå målet om at skabe en seng, hvor det smukke og ikoniske design går hånd i hånd med den luksuriøse komfort. Det skal være som at komme hjem til en drøm efter en travl og indholdsrig dag på farten. Hverdagsforkælelsen skal summe fra første øjekast, og derfor er sengen også bygget op med en iøjefaldende sengegavl, som udstråler eksklusivitet og elegance.

Stilsikkert design by Tina Lund

Bag designet af denne luksuriøse seng står Tina Lund, som både er kendt for sine imponerende resultater som professionel rytter og karrierekvinde. Sengens feminine detaljer fremstår tydeligt, hvilket også er kendetegnet ved Tina Lunds egen, personlige stil, der får lov til at blomstre i hjemmet i Skævinge, hvor hun nu bor med hendes to børn og manden Allan Nielsen, som er tidligere fodboldspiller på det danske landshold. Til den beundringsværdige seng medfølger en basismadras, men der er til sengen særligt udviklet en madras med hestehår der er helt i særklasse!

Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket er helt bevidst og i Tina Lunds ånd, som sætter en ære i at gøre tingene helt ud til fingerspidserne, uanset hvad hun rører ved. Det kommer især til udtryk blandt de mange vundne titler. Som rytter kan Tina Lund skrive danskmester på cv’et hele nitten gange og supplere med otte gange nordisk mester. Sagt på en anden måde har Tina Lund et højt ambitionsniveau, som også skinner igennem, når blikket falder på sengegavlens detaljer, den gennemførte, svungne form og madrassens opbygning. Med den nye Tina Lund-seng er du dermed sikret et godt, gedigent og tidløst design, der vil pynte i dit soveværelse de næste mange år.

Høj detaljegrad

Purity Comfort by Tina Lund er en rendyrket fryd for øjet, hvad end du kigger på sengegavlen, sengerammen eller de fine og diskrete sengeben. Alt er nøje afstemt og matcher det luksuriøse Chesterfield-udseende, som pynter på sengens gavl. Her finder du de klassiske, stofbeklædte knapper, som vi ofte forbinder med et Chesterfield-design. Derudover har sengegavlen et lille buk i siderne, hvilket er med til at understrege den hulelignende fornemmelse, som du vil føle dig en del af, så snart at du rammer madrassen efter en lang dag på jobbet. Selve rammen er samtidig betrukket med et stof hvis neutrale og kantede harlekin-mønster giver et godt modspil til de organiske og runde knapper. Til slut sætter de fine sengeben den sidste prik over i’et med deres eksklusive formsprog.

Ønsker du på samme tid at fremtrylle ekstra opbevaringsplads i forbindelse med din nye seng, kan du med fordel tilkøbe de matchende sengeborde, hvor der er plads til din nye yndlingsbog, natlampen, telefonen eller noget helt fjerde. Ligesom det er muligt at købe en sengekiste, som også matcher Tina Lunds misundelsesværdige design. Tilvælger du den eksklusive hestehårsmadras, er denne desuden betrukket med et lyst, sandfarvet stof i absolut topkvalitet, hvor smukke silhouetter af springende, hoppende og løbende heste virker som et legende modspil til sengens bløde formsprog. Yderligere finder du et diskret og dekorativt guldskilt med teksten “by Tina Lund”.

Sublime naturmaterialer

Ikke nok med at Tina Lund har valgt at lægge en masse fokus på det gode, danske design, er den eksklusive seng også fremstillet med en hestehårsmadras af særdeles høj kvalitet. Madrassen er 28 cm høj og er opbygget med flere forskellige lag, hvor der kun er gjort brug af de bedste naturmaterialer, der giver en komfort ud over det sædvanlige. Madrassen gør dig flyvende, så snart at du rammer hovedet på puden og er klar til en god nats søvn. Og hvad skyldes det? Det må hvert enkelt hestehår være svaret på, i smuk harmoni med de mange andre materialer, som tæller både uld, ren bomuld, kokosfibre og hele 7 komfortzoner.

Hos Smuk Indretning bruger vi kun hestehår, som bliver behandlet uden kemiske stoffer. Derimod bliver det renset og opvarmet, så det derefter kan opbevares, inden det bliver brugt som et af de grundlæggende elementer i designet. Hele produktionen af sengen er derfor bæredygtig, hvilket også gør det muligt for dig med allergi at kunne blive ejer af denne seng. De mange lag er samtidig med til at give dig den helt rigtige støtte fra hovedet og ned til hver tå, fordi sammensætningen af hår og de rigtige fjedre giver dig en usædvanlig, god trykaflastning. Du vil samtidig opleve, at madrassen er temperaturregulerende, så uanset om du bor i Dubai under varme himmelstrøg, eller er bosat i et vinterkoldt Danmark, vil madrassen tilpasse sig sine omgivelser. Alt sammen noget, der er med til at sikre dig en nattesøvn i særklasse.

Madras med hestehår - et eksklusivt valg!

En madras med hestehår et et særdeles eksklusivt valg – og din krop vil være dig evigt taknemmelig! En madras med hestehår sikrer dig ikke blot en suveræn søvnkvalitet, men også en liggekomfort i særklasse samt materialerne er både naturlige, antibakterielle og temperaturregulerende.

Tina Lund står ligeledes bag den 28 cm høje madras “Dubai Comfort”, med et udsøgt lag hestehår der støtter dig gennem hele natten. Formålet er at sikre en god nattesøvn, der virker restituerende på krop og sjæl. Vi bruger hver nat mange af døgnets timer i sengen, og her er en god madras af absolut højeste prioritet. Derfor er sammensætningen og valget af materialer særdeles vigtig. Madrassen består af unikke enkeltindpakkede pocketfjedre, der forærer dig i alt syv komfortzoner, hvilket gør, at madrassen tilpasser sig din krop på et splitsekund. Placeringen af hver enkelt fjeder gør, at du får en særdeles god støtte fra skulder til tå. En altafgørende hjælper til, at din søvn bliver sublim, når de adskillige fjedre i selve madrassen bliver kombineret med de mange, gode naturmaterialer. Materialerne sikrer dig både en temperaturregulerende, ventilerende, perfekt affjedrende madras med støtte helt i særklasse!

Alt i alt en harmonisk sammensat madras med eksklusiv komfort til en luksuriøs hverdag.

Udelukkende de bedste og mest bæredygtige materialer

En madras med hestehår fra os består således af:
KRØLHÅR: Et af de vigtigste materialer i vores hestehårsmadrasser er krølhår, som har nogle helt uvurderlige evner, der hjælper dig på vej til dit livs bedste søvn. Det skyldes den fjederlignende egenskab, der sikrer dig en støtte i særklasse. Krølhår har ydermere en ventilerende evne, som betyder, at du får et behageligt søvnklima, da krølhår også er temperaturregulerende. Så har du en tendens til at få det for varmt, kan du roligt lukke øjnene på vores hestehårsmadras, der fjerner alt overskydende varme og fugt. Desuden er de mange krølhår med til at gøre madrassen allergivenlig, helt fri for allergener og har desuden antibakterielle evner. Det fine naturmateriale er derfor fyldt med fordele, der samtidig er særdeles slidstærkt, så du kan bruge din madras de næste mange, mange år.
BOMULD: Som et af de mange lag i vores hestehårsmadrasser, har bomuld også sin plads. Med bomuld får du et af de mest bløde materialer, der samtidig er usædvanlig åndbar, hvilket bringer din komfort helt i top. Du kan derfor se frem til komfortrig søvn i et perfekt ventileret søvnklima. Bomuld får nemlig luften omkring dig til at cirkulere, som holder dig tør og giver dig en behagelig komfort igennem hele natten. På den måde sikrer du, at din madras bliver ved med at holde sig frisk, og derved holder diverse sengemider for døren.
ULD: Uld er et af vores ældste materialer og har den fantastiske evne at kunne holde dig varm på kolde dage og virker kølende, når du har det varmt. Derfor er uld også et vigtigt materiale i vores opbygning af hestehårsmadrasserne. Ligesom uld samtidig spiller rigtig godt sammen med krølhår og bomuld i bestræbelsen efter at sikre dig den bedste madras. Uld er desuden brandhæmmende og gør også din madras både vandafvisende og slidstærk i samspil med bomuld og krølhår.
HØR: Et af de naturmaterialer, som vi også er stolte af at bruge, er hør, hvis fineste egenskab er, at det afleder statisk elektricitet. Faktisk er det en faktor, der kan være altafgørende i forhold til din søvn, fordi netop statisk elektricitet kan risikere at give dig ubehag i form af blandt andet hovedpine og kløe på forskellige steder af kroppen. Hør kan desuden også prale af at virke lyddæmpende, hvilket kan være med til at give dig en krop i balance.

Find det perfekte match til din komfort

Det vigtigste er at finde en madras der passer til dig og dine søvn- og liggepræferencer, så frygt ej hvis du ikke tror en madras med hestehår er noget for dig. Vi har mange andre madrasser at vælge i mellem, som du naturligvis kan få til din seng Purity Comfort by Tina Lund!

Vi har en basismadras med 6 forskellige topmadrasser til. Basismadrassen består af pocketfjedre og har 5 komfortzoner. Topmadrasserne der kan vælges imellem er koldskum i 2 fastheder, en latex, en memory, en Cooler-topmadras til hvis man har det varmt om natten eller topmadrassen Eksklusiv Twin Topper, der består af både et lag latex, et lag memory og små minifjedre for at give dig den ypperligste liggekomfort.

Vi har også 2 varianter af Spring Plus, en med latex og en med memory. Disse madrasser har ligeledes 5 komfortzoner og ventilationskanaler. Memory Spring Plus har en komfortabel og trykaflastende topmadras i memory, hvor Latex Spring Plus har en støttende topmadras i latex – begge sikrer dig perfekt støtte og liggekomfort.

Foretrækker du en ekstra fast madras, så er Wool Dreamer noget for dig. Den består af 5 komfortzoner og 5 komfortlag der gør madrassen fast men støttende og punktelastisk. Det naturlige indhold af lanolin i ulden, gør madrassen både antibakteriel og allergivenlig.

Sky Dreamer er en madras med 7 komfortzoner og hele 8 komfortlag. Madrassen er håndlavet og har en så eksklusiv komfort at den også benyttes af hoteller. Den er i et luksuriøst tufted design samt bomuldssatin.

Tufted UK har ligesom Sky Dreamer 7 komfortzoner og 8 komfortlag. Madrassen er delvist håndlavet og benyttes ligeledes af hoteller. Tufted UK anbefales til dig der vejer under 95 kg, mens Sky Dreamer anbefales til dig der vejer under 120 kg.

Viking er en fast madras med 550 powerfjedre pr m2 og har 5 komfortzoner. Topmadrassen på denne madras har unikke minifjedre samt et fiberlag der sikrer en fast og støttende madras. Viking madrassen er sublim til dårlig/skadet ryg eller hvis man blot har lidt ekstra ergonomiske krav.

Tiltaler en magisk søvnkomfort, så har vi Magic madrassen. Den består af 7 komfortzoner og hele 10 komfortlag inkl. både latex og memory! Madrassen sikrer suverænt god støtte og en eventyrligt god liggekomfort de næste mange år.

Slutteligt har vi All-in-one som er til dig der er i tvivl. Denne madras består af 4 komfortlag som du selv kan omrokere på og opnå hele 6 forskellige fastheder og liggekomforter. Den er en skummadras og derfor uden fjedre, men har en formidabel støtte! Den passer til alle uanset kropsvægt og -bygning. Der er her altså mulighed for at skabe den perfekte madras til dig og din søvnkomfort.

Læs mere om alle madrasserne oppe i valgmenuen.

Om Tina Lund

Allerede da Tina Lund var ganske lille, blev hun introduceret til den første ridetime. Mødet mellem hende og rideverdenen var kærlighed ved første blik, og hun husker stadig følelsen, der gennemstrømmede hende, og hvordan den bare tog til, da hun tog sit første, lille spring på ryggen af en af rideskolens mindste ponyer. Følelsen var skøn, og den dag i dag ser Tina Lund stadig tilbage på den sejr, hun oplevede hver gang, at hun gennemførte endnu et spring eller endnu en udfordring, når hun trådte ind på banen.

Ihærdigheden og kærligheden til ridesporten har fået Tina Lund øverst på skamlen til utallige mesterskaber, hvor hun i 2015 blandt andet blev den bedste rytter i UAE. Alt sammen noget, der har gjort hende til et kendt ansigt herhjemme, hvor hun foruden at blive nummer to i TV2s “Vild med Dans” også har skrevet bøger og produceret flere dvd’er med guides til at blive en god rytter.

Siden 2011 har Tina Lund været gift med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. Senere har parret fået to børn. I dag bor de igen i Danmark, efter deres eventyr i Dubai fra 2013-2021. Her har hun mange bolde i luften, når hun både sælger de bedste topheste, rådgiver i forbindelse med køb og salg af forskellige heste. Ligesom hun også både fungerer som coach og underviser for flere af de allerbedste topryttere i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af