Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Monoceros lænestol

5.999,00 KR

Delbetaling
211 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomkostninger 1.584 kr. Samlet tilbagebetaling 7.583 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,12%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Det populære møbel

Når vi skal fordybe os eller slappe af, holder de fleste af os af at smide os i en god lænestol. Stolen, der ofte er forbundet med alenetid, bliver derfor typisk prioriteret højt, når stuen skal indrette hos os. Og uanset, om vi bor i en større eller mindre bolig, finder vi typisk en plads til det populære møbel. Hvor mange af os husker ikke også en sød bedstemor sidde og vippe i den gamle lænestol? Vi skal langt tilbage, før lænestolen fik sin plads i stuen, og hos Smuk Indretning vi er helt sikre på, at det fortsætter i mange år endnu.

Elegant og tidsløs

Med vores Monoceros lænestol har vi med et elegant og tidløst design at gøre. Der er taget udgangspunkt i det klassiske Chesterfield-mønster på stolens ryg, hvilket er med til at sætte en dekorativ dagsorden. Desuden er stolen udstyret med to, svungne armlæn, der bare gør stolen endnu mere skulpturel at se på sammen med de skrå træben, som pryder det nederste af stolen. Monoceros har samtidig den fordel, at ryggen er høj. Af samme grund vil du allerede føle en særlig varme og et vis velbehag fra første sekund, du sætter dig i det stilrene møbel.

Både sammen og hver for sig

Sammen med Monoceros lænestolen har vi designet sofaen Cicinius, så du nemt kan opnå en rød tråd i din nuværende stueindretning. Til sammen vil de to møbler nemlig skabe balance i rummet, der ofte emmer af hygge og socialt samvær. Dog kan stolen også sagtens stå for sig og pynte i et separat hjørne i dit hjem på grund af sine dekorative detaljer. Med sin høje ryg er Monoceros en lænestol, som du vil forbinde med en fantastisk komfort. Den omkranser dig på bedste vis,  og du kan sagtens sætte benene op og nyde en stille stund med et varmt tæppe omkring dig. Desuden vil du også opleve, at siddehynden er utrolig behagelig at sætte sig på. Ligesom de svungne armlæn gør støtten særdeles god, når du skal sidde i stolen en hel aften. Her er der virkelig mulighed for at kaste dine tanker mod en god, lang film eller en spændende bog.

En kontrast til din egen stue

Som et ekstra plus kan du designe din nye lænestol, som du vil. Hos Smuk Indretning har vi en lang række forskellige farver og materialer, der kan være med til at gøre din lænestol unik og personlig. For hvem kunne ikke tænke sig en lænestol, som måske ikke lige ligner naboens? Til Monoceros lænestolen kan du derfor sagtens kaste dig ud i en iøjefaldende farve eller et anderledes materiale. Prøv for eksempel at skabe en kontrast til din nuværende stue, når du skal træffe det endelige valg. Er din stue præget af lyse toner, kan du med fordel gå med en mørkere farveskala, eller hvis dit hjem er fyldt med mørke og lidt tungere møbler, bør du måske vælge en mere lys eller farverig nuance. Mulighederne er mange.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Monoceros lænestol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monoceros lænestol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen