Menu

Antibakteriel/allergivenlig
Gratis levering fra 399
Hurtig levering
Premium pude
Produceret i EU
Uld

Temperaturreguleret søvn

Som noget af det sidste, når dagen er ved at gå på hæld, rammer hovedet din hovedpude for at tage hul på en god nattesøvn. Her er det utrolig vigtigt, at du udover den helt rigtige dyne også vælger en pude, som sikrer dig nogle gode timer, når du falder til ro. Derfor har vi valgt at designe vores Merinodream uldpude i det allerbedste uld fra New Zealand, hvilket gør den både allergivenlig og temperaturregulerende. Samtidig er selve betrækket fremstillet i 100% bomuld i en helt særlig kvalitet, som tager dig med til drømmene i løbet af ganske få minutter.

Merinodream - uldpude 60x60

898,00 KR

Temperaturreguleret søvn

Som noget af det sidste, når dagen er ved at gå på hæld, rammer hovedet din hovedpude for at tage hul på en god nattesøvn. Her er det utrolig vigtigt, at du udover den helt rigtige dyne også vælger en pude, som sikrer dig nogle gode timer, når du falder til ro. Derfor har vi valgt at designe vores Merinodream uldpude i det allerbedste uld fra New Zealand, hvilket gør den både allergivenlig og temperaturregulerende. Samtidig er selve betrækket fremstillet i 100% bomuld i en helt særlig kvalitet, som tager dig med til drømmene i løbet af ganske få minutter.

Uld er det naturlige, luksuriøse og allergivenlige valg

Vores uldprodukter er fremstillet af førsteklasses merinould fra New Zealand, og er betrukket med 100% bomuld i en helt unik kvalitet.

De er åndbare samt varme- og svedregulerende, hvilket forærer dig et tempereret og optimalt soveklima gennem hele natten. Om sommeren vil ulden køle kroppen pga. sommervarmen, mens den om vinteren vil isolere for vinterkulden. Ulden isolerer faktisk så godt, at den holder kroppens temperatur så konstant, at der undgås muskelspændinger. Derudover har naturulden den egenskab at den opfanger kropsfugten, og afgiver den videre til luften i soveværelset væsentligt hurtigere end ved andre fyld. Det betyder i praksis at man aldrig bliver våd af sved, da fugten slipper væk og tillader kroppen at ånde.

Vores uldprodukter er ligeledes allergivenlige, da indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, der bevirker at husstøvmider og bakterier ikke kan leve i ulden.

Puden består af 900 gram naturlig uld, hvilket forhindrer sammenklumpning i puden grundet den rene, perleformede og naturlige uld. Den er produceret i EU og har naturligvis 2 års garanti.

Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre til at fremstille vores uldprodukter.

Høj kvalitet og god dyrevelfærd

Vores uldprodukter skiller sig faktisk ikke ud fra vores øvrige produkter – for dem har vi også helt særligt, og meget nøje udvalgt.

Vi har valgt at vores uldprodukter skal fremstilles med uld fra merinofår. Det har vi valgt fordi de bor i bjergene og derfor producerer en længere uld, grundet det koldere klima. Når uldfibrene er længere, så vil produkterne også føles mere luftige, samt være mere åndbare og varmeregulerende.

Dyrevelfærd er en ting der ligger vores hjerte særdeles nært. Derfor er en eksklusiv og høj kvalitet ikke kun vigtig for os, men i høj grad også, at produktionsforholdene er i verdensklasse. Vi har derfor en politik om, at der kun bruges uld fra fritgående merinofår, som ikke udsættes for mulesing samt at de klippes på en ordentlig, fair og fornuftig vis.

Naturlige produkter er da OEKO-TEX® Standard 100-certificeret

Eller vores er i hvert fald! Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering. Derfor lever vores uldprodukter også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en international, frivillig produktkontrol for tekstiler. Det er et ensartet globalt test- og certificeringssystem for tekstilråmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Det dækker dog også testning af komponenter der ikke er af tekstil.

Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren.

Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan sove trygt og godt i vores produkter.

Vedligeholdelse af dit nye uldprodukt

Vedligeholdelse af uldprodukter er yderst vigtigt, for at bevare uldens helt unikke egenskaber. Indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, og medvirker ligeledes til at ulden ikke kommer til at lugte. Derfor er det sjældent nødvendigt at vaske sine uldprodukter, uanset om det er en dyne, topmadras eller pude der er tale om.

Derimod anbefaler vi, for at bevare indholdet af lanolin i ulden, at man ofte lufter uldproduktet i den friske luft, da dette bevarer uldens struktur og fylde. En anden ting man kan gøre, er at man med fordel blot pletvasker produktet hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores uldprodukter kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, vi anbefaler i så fald at anvende vaskemiddel særligt til uld, samt vaske ved maskinens uldprogram. Vi anbefaler dog at du sender dit uldprodukt til rens, hvis du ønsker en grundigere rens af dit produkt. Dette burde dog ikke være nødvendigt ret ofte, da lanolinen netop virker “selvrensende” ved at skabe det antibakterielle miljø. 

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Merinodream – uldpude 60×60

Størrelse

Materiale

Garanti

Egenskaber

Miljø- og sundhedsmærke

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Merinodream – uldpude 60×60”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen