Menu

3D foring
Antibakteriel/allergivenlig
Danskproduceret
Ergonomisk støtte
Latex
Ventilationskanaler

Du kunne også være interesseret i...

Beskyt din madras og din søvn

En topmadras har flere funktioner. Først og fremmest beskytter den din madras og sørger for, at den har en længere levetid. En topmadras kan også forbedre sovemiljøet og sørge for, at du sover godt hele natten. Husk Smuk Indretning har vi topmadrasser til din seng i lige den størrelse, du har brug for. Vi tilbyder topmadrasser i flere forskellige materialer og med forskellige funktioner. Vi har topmadrasser med kølende effekt, vandtætte topmadrasser og madrasser, der former sig efter din krop. Der er altså nok at tage stilling til, men se dig omkring, og så finder du den rette topmadras.

Latex Topmadras 180x200x12

10.999,00 KR

Delbetaling
374 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 374 kr. Samlede kreditomkostninger 2.454 kr. Samlet tilbagebetaling 13.453 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Du kunne også være interesseret i...

Beskyt din madras og din søvn

En topmadras har flere funktioner. Først og fremmest beskytter den din madras og sørger for, at den har en længere levetid. En topmadras kan også forbedre sovemiljøet og sørge for, at du sover godt hele natten. Husk Smuk Indretning har vi topmadrasser til din seng i lige den størrelse, du har brug for. Vi tilbyder topmadrasser i flere forskellige materialer og med forskellige funktioner. Vi har topmadrasser med kølende effekt, vandtætte topmadrasser og madrasser, der former sig efter din krop. Der er altså nok at tage stilling til, men se dig omkring, og så finder du den rette topmadras.

Temperaturregulerende, støttende, allergivenlig.... ja, vi kunne blive ved

For vores 12 cm høje Latex topmadras i førsteklasses hotelkvalitet ER genial.

Den er temperaturregulerende, ventilerende, støttende og i et naturligt og allergivenligt materiale. Den støtter kroppen og giver en ergonomisk korrekt støtte, samt afleder varme fra madrassen, hvilket skaber det helt optimale sovemiljø.

Latex er et materiale der ikke giver efter på samme måde som memoryskum. Latex er derimod lidt fastere og “skubber igen” ved tryk. Det betyder at den støtter din krop og holder din rygsøjle i en vandret position gennem natten. Overfladen på en topmadras i latex holdes dermed mere jævn og fast, uden man uhensigtsmæssigt synker ned i madrassen. Dog er materialet stadig så elastisk, så den former og tilpasser sig efter belastningen og støtter din krop, uanset hvordan du vender dig i løbet af natten.

En øm, og måske endda smerteramt krop, kan være resultatet af en madras der ikke støtter kroppen optimalt. Vi bruger mange timer hvert døgn i lagnerne, hvorfor en korrekt støtte er vigtig, for at vi kan vågne veludhvilede og uden fysiske gener. Har man det fysisk velbefindende godt, skaber man også de bedste betingelser, for at man mentalt yder bedst muligt gennem dagen.

Topmadrassen har ydermere en ventilerende 3D-foring, som er nem at tage af og vaske ved behov. Betrækket er antibakterielt og dermed allergivenligt.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Latex Topmadras 180x200x12

Størrelse

Højde

Madraskerne

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Latex Topmadras 180x200x12”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen