Menu

Gratis levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Maskuline undertoner og luksus på et øjeblik

Bag denne Kronholt sengegavl står Nils Christian Larsen. Sengegavlen understreger de maskuline undertoner i indretningen, med de skarpe linjer i designet. Chesterfield-looket tager os med til Englands klassiske herreværelser eller biblioteket, hvor der nærmest dufter af herreparfume og engelske øl, og hvor den charmerende, engelske accent summer i baggrunden. Samme fornemmelse følger med sengegavlen, hvor de velkendte Chesterfield-knapper er rammet ind på fineste vis af en fast og hård kant. Det samlede formsprog harmonerer og kan fungere i flere typer soveværelser, hvad enten du bor i et stringent nybyggerhjem eller mere er til en Art Deco-inspireret indretning.

Kronholt sengegavl by Nils Christian Larsen 180x140x18

34.999,00 KR

Delbetaling
831 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 34.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 831 kr. Samlede kreditomkostninger 4.842 kr. Samlet tilbagebetaling 39.841 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,70%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Maskuline undertoner og luksus på et øjeblik

Bag denne Kronholt sengegavl står Nils Christian Larsen. Sengegavlen understreger de maskuline undertoner i indretningen, med de skarpe linjer i designet. Chesterfield-looket tager os med til Englands klassiske herreværelser eller biblioteket, hvor der nærmest dufter af herreparfume og engelske øl, og hvor den charmerende, engelske accent summer i baggrunden. Samme fornemmelse følger med sengegavlen, hvor de velkendte Chesterfield-knapper er rammet ind på fineste vis af en fast og hård kant. Det samlede formsprog harmonerer og kan fungere i flere typer soveværelser, hvad enten du bor i et stringent nybyggerhjem eller mere er til en Art Deco-inspireret indretning.

Imponerende og gennemført design by Nils Christian Larsen

Soveværelset skal være et af hjemmets helt store omdrejningspunkter og personlige åndehuller, hvor kroppen kan finde hvile og koble af efter en lang dag. Det skylder vi både os selv og hele vores indre for at kunne fungere i en moderne hverdag. Derfor har Kronholt sengegavlens designmæssige udseende også spillet en stor rolle for Nils Christian Larsen, og derfor udstråler den også en imponerende, gennemført stil, maskulinitet og ekstravagance, hvilket ses på de meget stringente linjer i kombination med det klassiske Chesterfield-design på sengegavlen.

Med en Kronholt sengegavl by Nils Christian Larsen er du sikret et design i særklasse, der både giver dig en udsøgt komfort og et stilsikkert udtryk til soveværelset.

Stilfuld tilføjelse på et øjeblik

Nils Christian Larsen står bag denne ekstravagante Kronholt sengegavl, med et imponerende, gennemført og maskulint udtryk der understreges af de stringente linjer. Sengegavlen er i højeste kvalitet og giver dig hverdagsforkælelse ud over det sædvanlige.

Denne sengegavl er en stilfuld gavl der passer til en 180 cm bred seng.

Sengegavlen er 18 cm dyb og 140 cm høj.

OBS: Sengegavlen er 20 cm bredere end sengen i hver side. Det betyder at gavlen i alt er 40 cm bredere end sengen. En 180 gavl er dermed 220 cm bred.

En smuk sengegavl er mere end blot en stilfuld tilføjelse til indretningen af soveværelset. Den isolerer også mod kulde fra væggen, samt beskytter væggen mod slid, når du sidder op i sengen for at læse, se tv eller blot nyder en kop morgenkaffe i ro og mag.

Skarpe linjer til at definere din indretning

De maskuline undertoner er til at få øje på, når denne Kronholt sengegavl by Nils Christian Larsen flytter ind. De skarpe linjer er med til at definere maskuliniteten. Ligesom Chesterfield-looket tager os med til Englands klassiske herreværelser eller biblioteket, hvor der nærmest dufter af herreparfume og engelske øl, og hvor den charmerende, engelske accent summer i baggrunden. Samme fornemmelse følger med sengegavlen, hvor de velkendte Chesterfield-knapper er rammet ind på fineste vis af en fast og hård kant. Det samlede formsprog harmonerer og kan fungere i flere typer soveværelser, hvad enten du bor i et stringent nybyggerhjem eller mere er til en Art Deco-inspireret indretning. Mulighederne er mange, selvom der på forhånd er lagt en klar linje. Du kan med fordel kombinere designet med dit eget boligtilbehør for at skabe en klar personlighed i rummet. Vi tør i hvert fald garantere, at du på et splitsekund også vil kunne få følelsen af at stå på et eksklusivt storbyhotel, når øjet møder den fine sengegavl for første gang.

Om Nils Christian Larsen

Oprindeligt begyndte det hele i Norge, hvor Nils Christian Larsen er opvokset. Siden har han rykket teltpælene op sammen med sine mange heste og er flyttet på gården Kronholt, som ligger centralt i det midtjyske ved Herning. Her har Nils Christian Larsen sin daglige gang, hvor han blandt andet avler heste og afholder diverse arrangementer hele året rundt. Kronholt er især kendt for sine flotte hingsteshows. Ligesom Nils Christian Larsen også sætter en stor ære i at invitere folk fra hele verden til gården for at lade dem blive inspireret og for at lære dem nye ting omkring heste. Selv har Nils Christian Larsen en imponerende karriere med sig i baggagen, idet han både kan kalde sig flere gange nordisk og norsk mester i flere discipliner, Europamester på is af flere omgange og vinder af de tyske og hollandske mesterskaber. Ligeledes er titlen som Verdensmester også en del af den dygtige rytters historie sammen med en uddannelse som berider, rideinstruktør og gourmetkok fra sin tid i Norge. Derfor er det også vigtigt for Nils Christian Larsen at have fokus på en god nattesøvn, når han hver dag står op med et hav af bolde i luften og en lang agenda foran sig. Der skal være tid til, at kroppen får lov til at få den forkælelse, som den har brug for, og derfor er det også en klar fordel med netop denne sengs mange egenskaber, som giver de bedste forudsætninger for en krop på farten og i konstant bevægelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Kronholt sengegavl by Nils Christian Larsen 180x140x18

Bredde

Højde

Dybde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kronholt sengegavl by Nils Christian Larsen 180x140x18”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen