Menu

Gratis levering
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering

Skab de gode minder

Børn som voksne skaber nogle af livets bedste minder omkring spisebordet. Her holdes der fødselsdage. Det er her, risalamanden spises juleaften. Og det er her, hvor nogle af livets vigtigste samtaler holdes. Derfor forbinder mange netop spisebordet med disse minder, og derfor er det jo rart med et flot og lækkert spisebord at tænke tilbage på. Det er også her, der svines med maden og rødvinen og nogle gange vandfarverne og tusserne. Et spisebord skal kunne holde til lidt af hver, så kvaliteten skal også være i top. Er den det kan et spisebord holde i flere generationer.

Heldís spisebord

9.999,00 KR

Delbetaling
326 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 326 kr. Samlede kreditomkostninger 1.704 kr. Samlet tilbagebetaling 11.703 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,04%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Skab de gode minder

Børn som voksne skaber nogle af livets bedste minder omkring spisebordet. Her holdes der fødselsdage. Det er her, risalamanden spises juleaften. Og det er her, hvor nogle af livets vigtigste samtaler holdes. Derfor forbinder mange netop spisebordet med disse minder, og derfor er det jo rart med et flot og lækkert spisebord at tænke tilbage på. Det er også her, der svines med maden og rødvinen og nogle gange vandfarverne og tusserne. Et spisebord skal kunne holde til lidt af hver, så kvaliteten skal også være i top. Er den det kan et spisebord holde i flere generationer.

Middagsselskaber i smukke rammer

Mød vores unikke Heldís-spisebord, som er et ægte middagsselskab værdigt. Det har i hvert fald en udstråling, som indikerer fest med lækker vin og mad, fordi det fremstår så ekstravagant, som det gør. Generelt er spisebordet et af vores vigtigste møbler i indretningen, fordi vi bruger så utrolig mange timer der hver evig eneste dag. Især når vi bor og opholder os i Norden. Vi bruger selvfølgelig også landets mange, gode restauranter, men danskerne er samtidig bedst kendt for deres forkærlighed for at hygge og holde de mange, sociale arrangementer på egen banehalvdel hjemme i stuerne. Så vi inviterer mest vores gæster hjem, og det kræver noget af spisebordet.

Samlingsstedet

For det er nemlig også her, at vi ofte taler sammen som en hel familie, og på den måde kan følge med i, hvad hinanden laver, og hvordan vores dag har været. Spisebordet er et socialt samlingssted. Ikke kun for at tale sammen, men også for at spise et lækkert måltid. Derfor vil vi som oftest også gerne gøre en lille smule ekstra ud af vores valg af spisebord, fordi det har så stor betydning for et hjems samlede indretning. Samtidig siger spisebordet også meget om vores personlige stil. Derfor er det heller ikke lige meget, om du vælger et mørkt, lyst, farverigt eller farveneutralt et af slagsen.

Klassisk eller minimalistisk

Bor du meget klassisk moderne med kun enkelte elementer med farve, vil vores Heldís-spisebord helt sikkert være noget for dig. For selvom det er oplagt at placere i den klassiske, moderne stil, vil det også sagtens kunne gå til en mere farveneutral og minimalistisk spisestue. Der er mange muligheder, fordi spisebordet spiller på flere tangenter, når det kommer til materialer. Du kan derfor roligt slippe din indre indretningsdesigner løs og prøve at nå frem til kernen af, hvad der er allermest vigtigt for dig og dine behov i hverdagen.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Heldís spisebord

Højde

Længde

Bredde

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heldís spisebord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen