Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Halastjarna sofa

25.999,00 KR

Delbetaling
637 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 25.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 637 kr. Samlede kreditomkostninger 4.572 kr. Samlet tilbagebetaling 30.571 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,49%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Ny tid og ny stil

Der er sket meget, når vi ser nærmer på vores valg af sofaer igennem de seneste årtier. Ser vi for eksempel tilbage på 60’erne og 70’erne var møbelvalget noget mere stramt i sit udseende, og vi så typisk en sofagruppe, hvor man havde en eller to sofaer stående overfor hinanden eller en enkelt sofa med et par lænestole til. Sofaen var også solidt plantet i vores tv-stue, som typisk lå ved siden af spisestuen og køkkenet. I dag er det store køkken-alrum blevet en realitet, og vi indretter også derfor med nogle andre former for sofaer.

Et nutidigt formsprog

Det er vores Halastjarna-sofa et bevis på. Dens buede og organiske form gør, at den i høj grad adskiller sig ud fra de sofaer, vi så i både 60’erne og 70’erne. Formsproget er mere nutidigt og appellerer også til, at den kan bruges som daybed i forbindelse med køkken-alrummet. Samtidig kan Halastjarna-sofaen også sagtens bruges som en del af en større sofagruppe i netop dit alrum. Du kan med fordel bruge sofaen, hvor du stiller den sammen med en tilsvarende model overfor. Et alternativ kunne også være at placere sofaen med to lænestole, som vil give en naturlig kontrast i rummet.

Referencer til Art Deco

En sofa som Halastjarna-modellen ser vi også typisk i forbindelse med en gennemført Art Deco-stil. Stilen, som faktisk går tilbage til både 20’erne og 30’erne, så vi for første gang i det storslåede Paris og det imponerende USA. Den fine del af borgerskabet tog stilarten til sig og indrettede deres store stuer med møbler, som var præget af runde hjørner og detaljer, som indebar både messing, sølv og kobber. På vores Halastjarna-sofa har vi valgt en sølv base, fordi vi synes, at det får sofaen til at virke eksklusiv med sit elegante formsprog.

En god støtte for ryggen

Med sofaen får du et utrolig behageligt møbel, som støtter dig godt i ryggen, når du skal sidde og fordybe dig i en god bog eller det nyeste magasin. Desuden kan du sagtens bruge den som gæsteseng, når du får besøg, fordi dens brede mål gør det muligt for dig at redde op til en ekstra person.

Smuk og moderne

Er du fascineret af den imponerende Art Deco-stil og ønsker du samtidig en sofa, som kan passe ind i et nutidigt køkken-alrum vil Halastjarna-sofaen med garanti være noget for dig. Men hvilken farve og hvilket materiale skal du vælge? Mulighederne er mange, så prøv at tage udgangspunkt i din nuværende farveskala derhjemme. Går du typisk med den mørke farvevifte, kan du med fordel vælge en lys nuance for at skabe kontrast og for at give sofaen mulighed for at skille sig ud og stråle i rummet. Er du derimod mere forelsket i en lys tone, vil den matche din øvrige indretning, uden at du skal tænke så meget over det. Det eneste, du skal huske, er, at når du har farven på plads, skal du sørge for at implementere den flere steder i din indretning for at skabe en naturlig balance i dine rum. Det får din indretning til at virke gennemført og sikker på samme tid.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Halastjarna sofa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Halastjarna sofa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen