Menu

Gratis levering fra 399
Naturlig
Premium pude
Produceret i EU

Puden til din bedste søvn

Findes der en bedre følelse, end at lægge sig ned i sengen og lade sit hoved falde ned i en pude, som giver dig lige den komfort, du er ude efter? Der findes sikkert bedre følelser, men hos Smuk Indretning sætter vi alligevel pris på en god pude, og det ved vi, at du også gør. Derfor har vi et stort udvalg af puder, som kan give dig lige det, du er ude efter. Vi har allergivenlige og åndbare puder i flere forskellige varianter, men alle i slidstærke og holdbare materialer, så du nemt kan finde den rigtige pude.

Gåsedunspude Deluxe 60x63

999,00 KR

Puden til din bedste søvn

Findes der en bedre følelse, end at lægge sig ned i sengen og lade sit hoved falde ned i en pude, som giver dig lige den komfort, du er ude efter? Der findes sikkert bedre følelser, men hos Smuk Indretning sætter vi alligevel pris på en god pude, og det ved vi, at du også gør. Derfor har vi et stort udvalg af puder, som kan give dig lige det, du er ude efter. Vi har allergivenlige og åndbare puder i flere forskellige varianter, men alle i slidstærke og holdbare materialer, så du nemt kan finde den rigtige pude.

Dit livs bedste søvn starter her

En god pude er en betingelse for at kunne opnå en god søvnkvalitet. Derfor anbefaler vi aldrig at gå på kompromis med hverken madras, dyne eller hovedpude.

En gåsedunspude som vores Deluxe model, er det eksklusive valg af pude med naturfyld. Pudens fyld består af 60 % dun og 40 % småfjer, og sikrer god varme og åndbarhed uden at virke for tung. En naturfyldspude bør nemlig være let, luftig og eksklusiv – ligesom de luksuriøse hovedpuder man kender fra hotellerne.

Hvorfor gåsedun

Gåsedun er det helt luksuriøse valg af naturfyld, da gåsedun som hovedregel er en bedre kvalitet end fx andedun. Gåsedun er derfor et eminent valg til puder og dyner, da dunene ofte er både større og mere luftige end bl.a. ænders. De store og luftige dun sikrer dig derfor et produkt med god åndbarhed og varmeevne.

Puden leveres i en praktisk bæretaske, der gør det nemt at tage den med på tur eller til opmagasinering.

Højeste kvalitet

Gåsedunspuden er naturligvis designet, så naturfyldet bliver lige præcis hvor det skal, uden at klumpe sammen i den ene side. Med fyldet ordentligt på plads, sikres du en behagelig komfort. Kombinationen af dun og småfjer gør ligeledes fyldet let, luftigt og derfor åndbart og medvirker til den gode komfort.

Vi anbefaler at ryste din gåsedunspude hver dag, og meget gerne lufte den en gang om ugen, fx udenfor. Dette mindsker dunsammenfald og sørger for at dunene afgiver varmen og fugten der er optaget i løbet af natten.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Gåsedunspude Deluxe 60×63

Størrelse

Materiale

Betræk

Fyldvægt

Certificering

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gåsedunspude Deluxe 60×63”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen