Menu

Gratis levering
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering

Mere end et bord

Et sofabord er uundværligt i de fleste stuer. Men et sofabord er ikke bare et sofabord. Hos Smuk Indretning har vi en lang række sofaborde, så du kan vælge det, der fuldender din stue. Sofabordet, hvor du kan smække benene op, hvor du kan stille rødvinen eller kaffen. Hvor I kan spille brætspil og nyde fredag aften. Hos os finder du håndplukkede sofaborde, som kan give din stue det sidste, den har brug for, uanset om du er til det klassiske udtryk eller det udtryk, der virkelig gør et indtryk på dine gæster. Find dit nye sofabord lige her.

Delphinus sofabord

8.999,00 KR

Delbetaling
297 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 297 kr. Samlede kreditomkostninger 1.674 kr. Samlet tilbagebetaling 10.673 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,05%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Mere end et bord

Et sofabord er uundværligt i de fleste stuer. Men et sofabord er ikke bare et sofabord. Hos Smuk Indretning har vi en lang række sofaborde, så du kan vælge det, der fuldender din stue. Sofabordet, hvor du kan smække benene op, hvor du kan stille rødvinen eller kaffen. Hvor I kan spille brætspil og nyde fredag aften. Hos os finder du håndplukkede sofaborde, som kan give din stue det sidste, den har brug for, uanset om du er til det klassiske udtryk eller det udtryk, der virkelig gør et indtryk på dine gæster. Find dit nye sofabord lige her.

Smuk Indretning

Tit og ofte er det sofaen, der får størstedelen af opmærksomheden i vores indretning af stuen, da det er det altdominerende møbel i rummet, men af og til kan du også med fordel se nærmere på sofabordet. Her har du en del at hente, når det kommer til at skabe fornyelse i forbindelse med sofagruppen. Derfor har vi designet dette Delphinus-sofabord, som pludselig kan gå ind og tage fuld fokus fra sofa og andre, eksisterende møbler med sit imponerende udseende og mange funktionsmuligheder.

En smuk base

Det runde bord, som udgør bordets centrale base, kan du altid bruge som afsætningsplads til de nyeste blomster, som du måske har fået af naboen. Ligesom der også er rig mulighed for at pynte med diverse boligtilhør i form af lysestager, sjove figurer eller noget helt tredje. Den plads på bordet vil du altid kunne bibeholde til alle de ting, der pynter. Under bordet er der fire, separate borde, som du har mulighed for at trække ud en efter en. Den funktion kan du med fordel bruge, når pladsen bliver for trang, og du skal dække op til eftermiddagskaffen.

Smukke detaljer

Her kan du faktisk tilbyde dine gæster, at de kan have hver deres bord, når kagen og den varme kaffe bliver serveret. De vil på et splitsekund føle sig som en del af en hyggelig og meget eksklusiv kaffebar med de smukke messingdetaljer, som stråler i øjnene, når blikket falder på sofabordet. Det ekstravagante messing får fint selskab af selve bordpladen, som står i farvet glas, hvilket kun gør bordet mere iøjefaldende og stilrent. Til sofabordet kan du både vælge en klassisk, grå sofa, som kan skabe noget varme og modsætning, men du kan også gøre, som vi har gjort på billedet og sætte bordet sammen med pompøse sofaer i velour, der virker blødt og stilfuldt på samme tid.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Delphinus sofabord

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Delphinus sofabord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen