Menu

Spar 53%
Komplet sæt til indretningen
Gratis levering
Udviklet af SI
Hurtig levering
Produceret i EU
Rentefri finansiering
Stort farveudvalg

Du kunne også være interesseret i...

Vanvittigt tilbud til livsnyderen!

Her er det komplette tilbud til dig der ønsker en komplet makeover i indretningen! Vi har gjort det let og lækkert at få en HELT ny indretning ved at finde nogle favoritter, og her sammensat et tilbud med alt det essentielle til en makeover af stue og spisestue. Derfor får du her altså et komplet sæt bestående af en Eridanus chaiselongsofa, et lækkert Lynx sofabord, et eksklusivt Hánótt spisebord og hele 6 stk af de luksuriøse Alberta spisebordsstole i frit farvevalg.

Classy Classic Collection

24.999,00 KR

Delbetaling
616 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 24.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 616 kr. Samlede kreditomkostninger 4.542 kr. Samlet tilbagebetaling 29.541 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,77%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Du kunne også være interesseret i...

Vanvittigt tilbud til livsnyderen!

Her er det komplette tilbud til dig der ønsker en komplet makeover i indretningen! Vi har gjort det let og lækkert at få en HELT ny indretning ved at finde nogle favoritter, og her sammensat et tilbud med alt det essentielle til en makeover af stue og spisestue. Derfor får du her altså et komplet sæt bestående af en Eridanus chaiselongsofa, et lækkert Lynx sofabord, et eksklusivt Hánótt spisebord og hele 6 stk af de luksuriøse Alberta spisebordsstole i frit farvevalg.

Klassisk og komplet fornyelse til din indretning

Classy Classic er tilbuddet til dig der elsker det simple, tidsløse, luksuriøse med en kvalitet og design helt i særklasse! Tilbuddet er til den simple, men komplette fornyelse af indretningen og omfatter en sofa, et sofabord, et spisebord og 6 spisebordsstole. Der er tale om en komplet pakke bestående af disse eftertragtede favoritter:

Eridanus sofa

Lynx sofabord

Hánótt spisebord

og 6 stk Alberta spisebordsstole

Eridanus sofaen

Eridanus er en af vores mest nordiskinspireret sofaer med sit strømlinet udtryk. Formerne er stringente uden at gå på kompromis med den bløde komfort. Sofaen er designet som en chaiselong, så der er god plads til at flyde og slappe af – men også til at have gæster på besøg. De kantede armlæn er med til at give sofaen et fint twist til den klassiske, nordiske stil. Med chaiselongen følger nogle bemærkelsesværdige stålben, der er med til at sætte et eksklusivt aftryk, hvilket vil stråle igennem hele vejen ud i din stue. Eridanus er en yderst stilfuld tilføjelse til indretningen, og kan sætte den komfortable ramme om mange gode stunder.

Sofaen er opbygget af en solid træramme med dekorative metalben. Sofapuderne består af en højkvalitetsskum med høj densitetsgrad, der giver både en formidabel støtte, men også lang levetid og udsøgt komfort. Puderne er desuden fyldt med et eksklusivt og særdeles holdbart fibermix. Smuk Indretning holder en særdeles høj standard i kvalitet, da vi naturligvis ønsker, at du får den luksuriøse og eksklusive indretning, du drømmer om. Vores strenge kvalitetskrav sikrer dig dog ikke blot et luksuriøst møbel, men også en suveræn lang levetid på det.

Øvrige mål og informationer på sofaen kan findes nederst her på siden.

Lynx sofabordet

Lynx er et klassisk, stilrent og tidsløst sofabord til dig der elsker godt design i højeste kvalitet.

Bordet er klassisk og rent i sit udtryk med de rene og skarpe linjer og kan fungere som rammeskabende til mange gode stunder i stuen. Bordet er særdeles dekorativt med de iøjefaldende metal-ben der skaber kant til enhver indretning. Det kantede stel gør bordet oplagt at bruge i en stilren, moderne indretning, hvor du måske i forvejen har flere elementer i messing.

Længde 120 cm x Bredde 70 cm x Højde 40 cm

Hánótt spisebord

Hánótt-spiseborder inviterer til gode samtaler, middage og aktiviteter med børnene om eftermiddagen. Spisebordet er desuden utrolig dekorativ med sine meget iøjefaldende ben i metal, der stråler under den lyse bordplade. Her har vi med et spisebord at gøre, som kan agere omdrejningspunkt for hele spisestuen, eller hvis du har det placeret i dit køkken-alrum. Det kantede stel gør spisebordet oplagt at bruge i en stilren, moderne indretning, hvor du måske i forvejen har flere elementer i messing. Til vores Hánótt-spisebord vil det dog være oplagt at fremhæve detaljen i messing med et par lamper eller lysestager i messing for at skabe en naturlig, rød tråd i din personlige indretning. Det vil både tilføre varme og karakter til rummet på en og samme tid.

Længde 200 cm x Bredde 99 cm x Højde 77 cm

6 stk Alberta stole

Med Alberta får du en danskproduceret stol, der kan bruges som en del af flere, forskellige indretningsløsninger. Dens primære funktion er, at den kan pynte rundt om ethvert spisebord som spisebordsstol. For udover at have en helt formidable komfort, der gør det behageligt at sidde til et længerevarende middagsselskab, vil spisebordsstolen med det samme også stjæle det overordnede fokus fra rummet med sit elegante udseende. Den kantede silhuet får stolen til at fremstå moderne og klassisk i sit udtryk, hvorfor den også matcher en minimalistisk og stilsikker indretning. I kombination med det dekorative stel bliver spisebordsstolen kun endnu mere iøjefaldende og smuk at se på.

Højde 90 cm x Bredde 55 cm x Dybde 66 cm

Besøg vores showroom og oplev komforten

I vores showroom i Tisvildeleje kan møblerne i naturligvis opleves!

Her kan møblerne ikke blot prøves, men her kan du også se det komplette farve- og materialeudvalg, som sofa og stole kan findes i. Ligeledes kan der kigges på udvalget af ben til dine møbler, eller hvis du er i tvivl om farven til dine bordplader.

Vi står klar til at hjælpe og evt. guide i tidens tendenser og hvad der kunne være luksuriøst til dig og din indretning. Vi har foruden de nævnte møbler i vores tilbud her, også et stort udvalg af øvrige møbler, sengetøj og tilbehør til din indretning.

Besøg os og oplev en verden af komfort og hverdagsluksus!

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.