Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Cepheus lænestol

7.999,00 KR

Delbetaling
268 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 268 kr. Samlede kreditomkostninger 1.644 kr. Samlet tilbagebetaling 9.643 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,31%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Når sofahjørnet fuldendes

Vi nyder som regel de stille stunder med en god bog eller en spændende film i en behagelig lænestol. Stolen kan også være fantastisk, når vi mødes til aftenhygge med gode venner, og snakken går lystigt i flere timer. Vores sofahjørne bliver altid lige en smule bedre, når vi tilføjer en lænestol, fordi det fuldender den hyggelige base. Vi kan nu nemmere se hinanden i øjnene, når der er mulighed for, at der er en, der tager lænestolen, og resten sidder i en eller flere sofaer omkring. Men hvilken lænestol skal du vælge? Vi vil gerne præsentere dig for en af vores modeller lige her.

Et dekorativt formsprog

Cepheus lænestolen er en fin og kompakt lænestol med flere, dekorative detaljer. Vi har blandt andet leget med formerne, hvilket kommer til udtryk på hele stolens facon. Her har både ryg og armlæn runde og bløde former, hvor selve ryggen er opbygget af stringente, lodrette linjer. Noget, der er med til at skabe en dekorativ kontrast til stolens overordnede design. Desuden er stolen udstyret med skrå træben, der giver en yderligere dimension til Cepheus lænestolens formsprog. De mange linjer og former betyder, at lænestolen faktisk kan matche flere typer møbler, fordi du for eksempel har mulighed for at finde en rund og blød sofa, der netop vil fremhæve disse former på stolen. Omvendt kan du også sagtens vælge en mere strømlinede sofa, fordi Cepheus lænestolen også har dens klare linjer på selve ryghynden. Du kan altså fremhæve det formsprog, som du allerbedst kan lide ved stolen ved hjælp af andre møbler, og hvordan du herefter sammensætter dem.

Kamp til stregen

Den kompakte form på vores Cepheus lænestol gør, at du opnår en helt ekstraordinær komfort, når du sætter dig, hvilket er med til at gøre lænestolen til det hyggelige element, vi ofte opsøger. Med det samme, at du smider dig i den, vil du opleve, at den omfavner dig, og det indbyder i den grad til, at du tilbringer flere timer i stolen. Der skal i hvert fald nok blive kamp til stregen om, hvem der skal sidde i din nye Cepheus lænestol, når I som familie eller venner mødes til en hyggelig aften.

Altoverskyggende komfort

Udover det gode design og den altoverskyggende komfort har du selv indflydelse på, hvordan selve stolen skal se ud, når det kommer til farve- og materialevalg. Prøv at forestille dig, hvor stolen præcis skal stå og hvilke andre møbler, den skal omgive sig med. Det vil være en god begyndelse i jagten på at finde det rette materiale hjem til dig og din stue. Her har vi en lang række materialer at vælge imellem, hvad enten det skal være et tidløst eller højaktuelt et af slagsen. Desuden har vi et større farveunivers, der sikrer dig, at du også kan forelske sig i de fineste nuancer til din nye lænestol. Sørg her for at den komplimentere mindst en anden farve i rummet. Det vil skabe harmoni og balance til den samlede indretning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Cepheus lænestol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cepheus lænestol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen