Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Smuk Indretning tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Cassiopeia lænestol

7.999,00 KR

Delbetaling
268 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 268 kr. Samlede kreditomkostninger 1.644 kr. Samlet tilbagebetaling 9.643 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,31%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Fuldend stuen med den rette lænestol

Den rigtige lænestol formår både at binde din stue sammen og give et ekstra sted til de rolige stunder. Hos Smuk Indretning tilbyder vi håndplukkede lænestole, som du kan kombinere med vores sofaer eller købe til dit hjem, hvis du mangler en siddeplads med masser af mulighed for afslapning og hygge. Vores lænestole er i høj kvalitet, og vi er ikke gået på kompromis med hverken udseende eller komfort. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi er sikre på, at du finder den rette lænestol hos os.

Her kan du slappe af

En god lænestol skiller sig ud fra andre stole i dit hjem. Den er ikke som de andre og karakteriseres også typisk ved at være et hjems allervigtigste stol. Det er som regel den, du drømmer dig hjem til, når du har været på farten en hel dag. Her bliver alle bekymringer og tanker slået hen, og du kan slappe af ud i alle millimeter i din krop. Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilken stol, du vælger. Det skal nemlig ikke være tilfældigt, idet den både skal matche den komfort og det design, du holder allermest af. Lad inspirationen begynde.

Fyldt med detaljer

Vores Cassiopeia lænestol er for dig, der er vild med detaljer. Lænestolen holder sig i hvert fald ikke tilbage, hvad angår runde former, fine linjer og smukke knapper. Faktisk er selve ryghynden delt op i to. Øverst finder du et Chesterfield inspireret mønster, der gør det behageligt for din øvre del af kroppen at læne dig tilbage. Nederst har vi gjort formsproget enkelt for at skabe en naturlig kontrast – og samtidig en god støtte til den nederste del af din ryg. Lænestolens armlæn er desuden afrundet, hvilket er med til give et dekorativt udtryk, hvad enten du påtænker at stille din nye stol i stuen, soveværelset eller et helt tredje sted.

Invitation til afslapning

Cassiopeia lænestolen indbyder i den grad til at være en del af indretningen flere steder i dit hjem, fordi den sagtens kan stå for sig selv og fungerer som et skulpturelt element. Lad den derfor pynte i stuens hjørne, som ofte er svært at indrette eller i soveværelset, hvor du har brug for at bryde de klare og lige linjer, som ofte dominerer soveværelsets kvadratmeter i form af den kompakte seng. Du kan også med fordel placere lænestolen, hvis du har en stor hall eller et kontor, som mangler en ekstra siddeplads. Det bløde formsprog gør Cassiopeia lænestolen til en af vores mest komfortable lænestole. Du vil på ingen tid opleve, at den nærmest inviterer dig til afslapning og hygge. Ligesom den giver dig en helt ekstraordinær støtte til ryggen. Her kan du sagtens tilbringe flere timer, uden at din krop begynder at give lyd fra sig.

Et stort materiale- og farveunivers

Når du har besluttet dig for hvilken lænestol, som du ønsker hjem til dig, skal du overveje de endelig materialer og farver til den nye stol. Hvilken retning går du i, og hvad mangler i dit hjem? Skal lænestolen matche en eksisterende indretning, eller er du ved at ommøblere på ny? Her kan de rette materialer være med til at gøre den store forskel. Ligesom en velvalgt farve kan pifte din stue op på et øjeblik og give dig følelsen af, at du har fået noget nyt. Hos Smuk Indretning har vi sørget for, at der ikke er mange begrænsinger. Her kan du frit gå på opdagelse i vores store materiale- og farveunivers, hvor der er noget for enhver smag. God fornøjelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Cassiopeia lænestol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cassiopeia lænestol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen