Menu

Antibakteriel/allergivenlig
Gratis levering fra 399
Hurtig levering
Premium dyne
Premium komfort
Produceret i EU

En dyne lige for dig

Dynen er prikken over i’et, når du lægger dig til rette i sengen. Vi bruger omkring 27 år af vores liv i sengen og under dynen, så det siger sig selv, at en god dyne er en vigtig ting i dit liv. Hos Smuk indretning kan vi levere lige den dyne, du har brug for. Leder du efter det allergivenlige? Måske er åndbarheden det vigtigste på din tjekliste? Eller måske vil du gerne have en dejlig let dyne. Vi har et stort udvalg af dyner, som kan forbedre din søvnoplevelse. Samtidig er vores dyner i høj kvalitet, der holder.

Breathe Deluxe Microfiberdyne 140x200

999,00 KR

En dyne lige for dig

Dynen er prikken over i’et, når du lægger dig til rette i sengen. Vi bruger omkring 27 år af vores liv i sengen og under dynen, så det siger sig selv, at en god dyne er en vigtig ting i dit liv. Hos Smuk indretning kan vi levere lige den dyne, du har brug for. Leder du efter det allergivenlige? Måske er åndbarheden det vigtigste på din tjekliste? Eller måske vil du gerne have en dejlig let dyne. Vi har et stort udvalg af dyner, som kan forbedre din søvnoplevelse. Samtidig er vores dyner i høj kvalitet, der holder.

Ventilation for en forbedret søvnkvalitet

Breathe Deluxe Mikrofiber er en mikrofiberdyne med særligt gode ventilationsegenskaber.

Dynen er en mikrofiberdyne syet i kassetter så fyldet bliver hvor det skal og derved giver en jævn og behagelig varme. Dynen giver en helt optimal ventilation til mikroklimaet, så med Breathe Deluxe-dynen sikres du en blød, åndbar og allergivenlig dyne – der er temperaturregulerende hele året rundt.

Den leveres i en praktisk bæretaske, der gør det nemt at tage produktet med på tur eller til opmagasinering.

Markant forbedret søvnkomfort

Mikrofiber er særdeles god til at transportere fugt. Derfor giver en dyne og pude lavet af mikrofiber det helt optimale klima, så din krop kan ånde, og du kan sove godt – uanset årstid.

Breathe Deluxe er en super ventilerende mikrofiberdyne der er særligt god til at transportere fugt – det betyder en markant forhøjet søvnkomfort! Så med dynen her er det slut med søvnløse nætter grundet for varmt, koldt eller fugtigt soveklima.

Luksuriøs dyne i særklasse

Dynen er udviklet med god søvnkomfort for øje – derfor er Breathe Deluxe både blød, åndbar og i højeste kvalitet. Men et godt mikroklima sikres i særdeleshed også af ventilationen i både madras, pude og dyne.

Så naturligvis er dynen opbygget med en ventilation i særklasse! Ventilationen er helt optimal til alle årstider, og sikrer at din hud kan ånde og derved opretholde en optimal temperatur – hele året rundt.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Breathe Deluxe Microfiberdyne 140×200

Størrelse

Materiale

Betræk

Fyldvægt

Certificering

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Breathe Deluxe Microfiberdyne 140×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen