Menu

Gratis finansiering
Gratis levering
Satinforing
Udviklet af SI

Minimalistisk og stilsikker

Hvordan vil du beskrive din overordnede stil hjemme hos dig? Det er altid en god regel at lade stilen fortsætte i samtlige rum i hjemmet. Ofte ses det, at det kun er husets centrale køkken-alrum, som får opmærksomheden, og hvor vi understreger den røde tråd, når indretningen sætter ind. Her er det også vigtigt at se nærmere på dine valg i soveværelset. Ikke kun fordi vi bruger mange timer på netop de kvadratmeter, men også fordi det er med til at skabe en samlet helhed til din indretning. Vores bambus lux sengesæt i sand vil samtidig være med til at understøtte dit minimalistiske og stilsikre univers med sine naturlige nuancer og fine farvestrejf.

Bambus lux sengesæt sand 140×220

999,00 KR

Minimalistisk og stilsikker

Hvordan vil du beskrive din overordnede stil hjemme hos dig? Det er altid en god regel at lade stilen fortsætte i samtlige rum i hjemmet. Ofte ses det, at det kun er husets centrale køkken-alrum, som får opmærksomheden, og hvor vi understreger den røde tråd, når indretningen sætter ind. Her er det også vigtigt at se nærmere på dine valg i soveværelset. Ikke kun fordi vi bruger mange timer på netop de kvadratmeter, men også fordi det er med til at skabe en samlet helhed til din indretning. Vores bambus lux sengesæt i sand vil samtidig være med til at understøtte dit minimalistiske og stilsikre univers med sine naturlige nuancer og fine farvestrejf.

Eksklusiv blødhed med bæredygtig bambus

Vil du virkelig gøre noget godt for dig selv, så skal du forære dig selv en nat i bambus. Vi mener selvfølgelig ikke at du skal sove med bambus i bogstaveligste forstand – og så alligevel måske lidt.

Vores sengetøj i bambus består nemlig af 60% bambusfibre og 40% bomuld, og vi garanterer dig at du aldrig vil sove med andet, når du først har prøvet den udsøgte komfort. Sengetøjet er sved- og temperaturregulerende, antibakterielt, særdeles slidstærkt, OEKO-TEX®-certificeret og i absolut førsteklasses kvalitet.

Smuk Indretnings unikke sengetøj er fremstillet helt særligt til dig der elsker kvalitet og god søvn. Dit valg af sengelinned har nemlig stor betydning for din søvnkvalitet, og det bør derfor altid være i en høj kvalitet, der lader huden ånde hele natten.

Vores sengetøj har mange fordele, og er som nævnt bl.a. både sved- og temperaturregulerende. Det sikrer en mere tør og behagelig sovekomfort, samt kvaliteten er så høj at der er en lang holdbarhed på sengetøjet. Fordelene varer altså ved i mange år! Bambussengetøj adskiller sig ved at være temperaturregulerende. Sengetøjet vil føles kølende når det er varmt, og varme din krop behageligt når vejret er køligt. Skulle du alligevel svede om natten, så er stoffet hurtigttørrende. Udover at sikre dig et godt sovemiljø, så vil følelsen af sengetøjet lede tankerne hen mod silke, men ikke være ligeså “urolig” som silke er.

Ikke nok med stoffet er særdeles bæredygtigt og eksklusivt, så har vi naturligvis også sørget for at sengetøjet kan lukkes, så dynen ikke smutter ud af betrækket i løbet af natten. Vores sengetøj er kort og godt, det absolut bedste du kan sove i. 

Til enkeltdyner i 140×200 eller 140×220 medfølger 2 pudebetræk – 1 ensfarvet og 1 stribet, mens der til dobbeltdyner i 200×200 eller 200×220 medfølger 4 pudebetræk – 2 ensfarvede og 2 stribede.

Bambus er lidt af en genistreg i soveværelset

Ingen beskidte tanker her, for sengetøj i bambus er alt andet end beskidt!

Huden

Bambus er nemlig særdeles allergivenligt, da det fra naturens side er antibakterielt og svampedræbende, hvilket gør bakterier og husstøvmiders liv svært, da de ikke kan udvikle sig i materialet. Det betyder i praksis at allergi ikke vil blusse op ved at sove i bambussengetøj. Da fibrene ydermere er naturlige og glatte, skabes der mindre friktion mellem stof og hud, hvilket mindsker hudirritation og inflammation. Derfor er bambus også et genialt valg hvis man lider af akne, sensitiv eller uren hud.

Da stoffet er antibakterielt anbefaler vi at vaske ved kun 30 grader, hvorved man også skåner miljøet. Men at vaske ved 60 grader er dog også muligt.

Miljøet

Bambus er en af de mest bæredygtige stoftyper man kan vælge til sit sengetøj. Bambus er nemlig en hurtigvoksende græsart, der kan vokse helt op til 91cm om dagen! Den behøver næsten ingen vand og har heller ingen behov for kemikalier til at gro.

Så hvad er der egentlig at vente på? Klik et sæt hjem i en fart og nyd en dejlig nattesøvn, alle fordelene ved bambussen og ikke mindst – en Smuk Indretning.

Sov trygt og godt i OEKO-TEX® Standard 100-certificeret sengetøj

Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering for os. Derfor lever vores sengetøj naturligvis også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en international, frivillig produktkontrol for tekstiler. Det er et ensartet globalt test- og certificeringssystem for tekstilråmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Det dækker dog også testning af komponenter der ikke er af tekstil.

Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren.

Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan sove trygt og godt i vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Bambus lux sengesæt sand 140×220

Størrelse

Materiale

Egenskaber

Inkl. i prisen

Miljø- og sundhedsmærke

Vask

Tørretumbling

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus lux sengesæt sand 140×220”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen