Menu

Danskproduceret
Gratis finansiering
Gratis levering
Udviklet af SI

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Smuk Indretning gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

Alpheratz sofa med 1 bord

59.999,00 KR

Delbetaling
1.387 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 59.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.387 kr. Samlede kreditomkostninger 6.552 kr. Samlet tilbagebetaling 66.551 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 5,30%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Find den rette sofa

Vi har alle forskellige ønsker til en sofa. Både når det kommer til størrelse, udseende, funktionalitet og komfort. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, når du indretter din stue, så det er ikke altid et nemt valg. Hos Smuk Indretning gør vi det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, alle med beskrivelser af materiale, stil og funktion, der gør valget lidt nemmere for dig. Uanset om du er ude efter den store flydersofa, den elegante trepersoners eller dem med chaiselong, så kan du finde den her hos os.

En flyder-drøm til god dansk hygge

Alderamin stråler af lige dele simpel elegance og hygge. Sofaen er et særdeles ærligt møbel – du får hvad du ser. Med Alderamin får du altså en sofa der emmer af komfort, blødhed og godt design. Den er produceret med komfort og det simple design som omdrejningspunkt, uden nogen form for kompromis med kvaliteten. At en sofa har et simpelt udtryk er perfekt til indretningen! Den står som en holdbar base mit i hjemmet, og kan let skifte udtryk ved hjælp af tekstiler, billedet på væggen bag sofaen, eller måske endda male den hvide væg i en anden farve.

Solid luksus

Den er bygget af god solid avnbøg som ramme, og puderne har en luksuriøs densitetsgrad på 34 og indbyder med sin blødhed til gode snakke eller filmmaraton.

Den er bygget med chaiselong, så der er rigeligt plads og mulighed for at sidde, eller ligge helt som man ønsker. Ergonomisk er den fuld af muligheder, men i indretningen indbyder den også til et væld af muligheder. Hos Smuk Indretning er der plads til drømme, og derfor har vi en bred farvepalette til alle vores møbler. Uanset hvilket møbel du drømmer om fra os, så kan du få det i en farve og materiale der passer PERFEKT til din indretning. Dette gælder naturligvis også vores Alderamin sofa – klik blot på “læs mere” under farvevalg og se hvilke muligheder der er for netop Alderamin-sofaen.

Til enhver Smuk Indretning

Med Alderamin kan du opnå enhver stilart du ønsker med din indretning. Sofaens skarpe linjer og bløde udtryk passer til ethvert hjem, og kan let op- eller nedton med tekstiler, farver på væggen, tilbehør og lamper omkring din sofa. Gør indretningen til en leg og skab lige nøjagtig det udtryk du ønsker.

Vi håber at have pustet til dine indretningsdrømme, og kan se hvilken verden af muligheder der er hos os, og med en Alderamin sofa. Indret som du ønsker, med de farver der gør dig glad, og din indretning komplet. En sofa fra Smuk Indretning er ikke blot et møbel, det er drømme om en indretning der skaber harmoni i din hverdag, og glæder din sjæl hver eneste dag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kig evt. under “Ofte stillede spørgsmål” her på bunden af siden, ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Teamet bag Smuk Indretning sidder altid klar til at guide dig til den gode nattesøvn.

Vi vil ikke sige at du skal vælge os fremfor andre, men vi kan fortælle dig hvad der adskiller os fra andre, og lade vores kvaliteter og design tale lidt for sig selv.

Vores absolutte spidskompetence er kvalitet og design, samt enorme fleksibilitet i forhold til ønsker, sammensætninger, farver, mål, design mv. Alt kan lade sig gøre hos os.

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, også til ikke-brofaste øer, og er også behjælpelige ved behov for hjælp til at bære møblerne ind/op i boligen, samt samle produkterne, så du kun skal tage møblerne i brug og nyde dem.

Det korte svar er ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vejlede og rådgive dig hele vejen. Det er vigtigt for os at du føler dig sikker på valget af seng og evt. tilbehør, samt er tryg ved handlen.

Har du nogle skavanker, eller har behov for at prøve en seng før du køber den, så er du meget velkommen til at komme forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje, hvor vi har åbent efter aftale. Ring eller skriv til os for at aftale hvornår du kigger forbi, så du ikke kører forgæves.

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med finansieringen. Selvfølgelig for 0,- i rente, gebyr og oprettelse, da vi mener at alle skal have mulighed for at sove som en drøm, i den seng man drømmer om.

Vælger du at købe din seng med gratis finansiering, betyder det at du kan købe den nu, og betale senere.

Du skal blot:

– Finde din drømmeseng og tilføje den indkøbskurven.
– Ved kassen vælger du “finansiering” som betalingsmetode
– Du udfylder låneansøgningen og underskriver med nem-id
– Vi sender dine varer som ved et helt almindeligt køb.

Vi tilbyder gratis finansiering gennem Sparxpres, som er din garanti på en hurtig, simpel og sikker handel, hvor du kun betaler varens pris, blot delt op i mindre bidder. Det hele foregår over computeren, og er derfor den enkleste måde at få finansieret dit køb på.

Er du nysgerrig på at vide mere om den gratis finansieringsmulighed, kan du læse mere på https://sparxpres.dk/

Hos Smuk Indretning får du altid gratis fragt til den nærmeste kantsten, uanset hvor i landet du bor – det gælder også, selvom du bor på en ikke-brofast ø. Ved gratis fragt står du selv for opbæring og montering, medmindre andet er tilkøbt. Gratis fragt gælder selvfølgelig også ved købt af mindre produkter.

Ja det kan du da!

Vi tilbyder både opbæring af varer, montering og bortskaffelse (vi tager din gamle seng med retur) for nedenstående priser:

Indbæring 449,-
Indbæring og montering 799,-
Indbæring og bortskaffelse 899,-
Indbæring, montering og bortskaffelse 1249,-

Det gælder dog ikke på ikke-brofaste øer, desværre. Af forsikringsmæssige årsager tilbyder vi ikke montering der kræver at der skal bores i vægge.

Specifikation af

Alpheratz sofa med 1 bord

Produktegenskaber

,

Rammeopbygning

Materiale

Komplet bredde

Komplet siddebredde

Dybde

Sædedybde

Rygstøtte siddende

Armlæn

Chaiselong bredde

Chaiselong dybde

Puder

Leveringstid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpheratz sofa med 1 bord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Sådan foregår levering

nummer 1
one (1)

Vi modtager din ordre

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet – også til alle ikke-brofaste øer.

3D Rendering white truck on a sea bridge
Tegnebræt 1

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler en leveringsdag der passer dig. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer fra GLS. 

nummer 3
Tegnebræt 1

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så er du i tvivl eller har spørgsmål før køb, så kontakt os endelig! Vi mener at alle har ret til en god nattesøvn og en smuk indretning, så vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget. Du kan altid spørge om stort og småt, vores fornemmeste opgave er at guide dig tættere på det optimale valg for dig – hvad enten det er sengetøj, dyne eller din næste seng.

Har du brug for at prøve sengen, se sengebordet, mærke materialet eller andet?

Så kig endelig forbi vores showroom på Bækkebrovej 23, 3220 Tisvildeleje.

 Vi har åbent efter aftale, så skriv eller ring til os hvis du ønsker at kigge uforpligtende forbi os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen