Menu

Rullemadrasser

Vælg størrelse
Filter Viser 1 - 15 af 23 resultater
Pris
Rækkefølge

Fordelene ved en rullemadras

Med en rullemadras kan du passe ekstra godt på din seng. Rullemadrassen beskytter nemlig det øverste lag af din seng mod slitage. Bare ved at sove, slider vi nemlig mere på vores madras, end du måske tror. Derfor kan en rullemadras være et smart valg.

Vælger du at lægge en rullemadras mellem madras og lagen, skåner du din madras og topmadras for sved. Sved indeholder en syre, som nedbryder skum- eller latexkernen i madrassen, så madrassens polstring går i stykker. En rullemadras forlænger derved madrassens levetid markant, og du vil have optimal glæde af den længst muligt. En god seng er ofte en stor investering. Og en investering, man ikke vil gøre for ofte. Gode senge holder længe, men du kan selv gøre noget, for at give din seng og madras en længere levetid. Gode rullemadrasser gør netop det, men de har også andre funktioner, der hjælper på både din nattesøvn og dit indeklima.

Vores udvalg af rullemadrasser

Hos Smuk Indretning kan du finde lige den rullemadras, du har brug for. Måske har du mindre børn, som lige har lagt bleen, men ikke helt har lært at sige til, når de skal tisse. Eller også spilder du lidt for ofte den te, du har taget med i seng, når du vil ligge og læse din nye bog. I de tilfælde vil en vandtæt rullemadras være det helt rigtige valg for dig. Vores rullemadrasser fås i vandtætte udgaver, men du kan også få rullemadrasser i uld. De er åndbare samt varme- og svedregulerende, hvilket forærer dig et tempereret og optimalt soveklima gennem hele natten. Om sommeren vil ulden køle kroppen pga. sommervarmen, mens den om vinteren vil isolere for vinterkulden.

Vi sætter en ære i at levere rullemadrasser i langtidsholdbare, naturlige og allergivenlige materialer. Rullemadrasserne er fremstillet i et unikt design og højeste kvalitet, for at forlænge holdbarheden. Du får således længe glæde af rullemadrasserne, og endnu længere glæde af din madras, der nu beskyttes for pletter og slitage.

Hvad bruger man en rullemadras til, og er det nødvendigt?

Rullemadrasser har flere funktioner. Og når du vælger din rullemadras, skal du overveje, hvad dit behov er. Du kan godt sove godt i din nye seng uden en rullemadras. På den måde er den ikke nødvendig i første omgang, men det kan den blive på sigt. Du slider nemlig på din sengs madras, når du sover. Selv hvis du ikke mener, at der sker vanduheld i din seng, så kommer der faktisk væske ned til din madras, når du sover. Blandt andet sved, og det kan være meget usundt for din madras.

Når du endelig har fundet din drømmeseng, er det sidste, du vil have, at skulle udskifte madrassen efter kort tid, fordi den er slidt. Det kan derfor være en rigtig fornuftig investering, når du køber en rullemadras, der beskytter din madras og forlænger dens levetid.

Temperaturregulerende og vandtætte rullemadrasser

Hos Smuk Indretning kan du finde både temperaturregulerende uldmadrasser og vandtætte rullemadrasser. En uldtopmadras er en genistreg, hvis du vil beskytte din madras og samtidig få et åndbart og temperaturreguleret sovemiljø. Med en rullemadras i ren uld ligger du på den rene og mest naturlige vare. Madrassen har desuden solide og brede elastikker i hvert hjørne, til at sikre at rullemadrassen ligger stabilt fast og skåner din madras/topmadras. Yderst er der 100% ren blød og behagelig bomuld. Og inderst er der 100% ren uld. Topmadrasserne består af 250 gram naturlig uld pr. m2. De er produceret i EU og har naturligvis 2 års garanti. Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre til at fremstille vores uldprodukter. De er åndbare samt varme- og svedregulerende, hvilket forærer dig et tempereret og optimalt soveklima gennem hele natten. Om sommeren vil ulden køle kroppen pga. sommervarmen, mens den om vinteren vil isolere for vinterkulden. Ulden isolerer faktisk så godt, at den holder kroppens temperatur så konstant, at der undgås muskelspændinger. Derudover har naturulden den egenskab at den opfanger kropsfugten, og afgiver den videre til luften i soveværelset væsentligt hurtigere end ved andre fyld. Det betyder i praksis at man aldrig bliver våd af sved, da fugten slipper væk og tillader kroppen at ånde.

En vandtæt rullemadras sikrer dig på en og samme tid, at din topmadras ikke bliver ødelagt, hvis der skulle opstå små uheld i løbet af natten. Samtidig med at den har et aftageligt betræk, og derfor er lige til at smide i vaskemaskinen. Vores vandtætte rullemadras er desuden antibakteriel og derfor meget allergivenlig. Et af madrassen absolutte plusser, så du kan se frem til et særdeles, behageligt soveklima hver evig eneste nat. En rullemadras mellem lagen og madras beskytter mod pletter og snavs – men en vandtæt rullemadras tager beskyttelsen af madrassen op på et højere niveau. Vores vandtætte rullemadras består nemlig af et vandtæt lag, der forhindrer væske i at trænge igennem, og forlænger således madrassens levetid. En vandtæt rullemadras er det gode valg, hvis man har småbørn, nyder morgenkaffen i sengen eller har tendens til at svede de varme sommernætter. Den er naturligvis behagelig at sove på og har en perfekt pasform på madrassen, grundet 4 elestikker rundt i hjørnerne.

Rullemadrassen er fremstillet i et unikt design og højeste kvalitet, for at forlænge holdbarheden. Man får således længe glæde af rullemadrassen, og endnu længere glæde af din madras der nu beskyttes for pletter.

Stærke og miljøvenlige materialer

Vores vandtætte rullemadrasser er lavet i et miljøvenligt og holdbart materiale. Topmaterialet er jersey, mens bunden består af PU, som er imiteret læder produceret af oksehuder.  Fyldet i madrassen er 100% bomuld. Vores uldprodukter er fremstillet af førsteklasses merinould fra New Zealand, og er betrukket med 100% bomuld i en helt unik kvalitet. Vores uldprodukter er ligeledes allergivenlige, da indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, der bevirker at husstøvmider og bakterier ikke kan leve i ulden.

Kan en rullemadras vaskes?

Det korte svar er ja. Men der er ting, du skal være opmærksom på, når det gælder vores uldprodukter. Vores uldprodukter kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, vi anbefaler i så fald at anvende vaskemiddel særligt til uld, samt vaske ved maskinens uldprogram. Vedligeholdelse af uldprodukter er yderst vigtigt, for at bevare uldens helt unikke egenskaber. Indholdet af lanolin skaber det antibakterielle miljø, og medvirker ligeledes til at ulden ikke kommer til at lugte. Derfor er det sjældent nødvendigt at vaske sine uldprodukter, uanset om det er en dyne, rullemadras eller pude der er tale om. Derimod anbefaler vi, for at bevare indholdet af lanolin i ulden, at man ofte lufter uldproduktet i den friske luft, da dette bevarer uldens struktur og fylde. En anden ting man kan gøre, er at man med fordel blot pletvasker produktet hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores vandtætte rullemadrasser kan ligeledes vaskes ved 30 graders maskinvask. Derudover har alle vores rullemadrasser aftageligt betræk.

Særligt om rullemadrasser i uld

Vi mener at man både skal sove og leve godt, og herunder menes også at sundheden er af højeste prioritering. Derfor lever vores uldprodukter også op til OEKO-TEX® Standard 100-certificeringen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en international, frivillig produktkontrol for tekstiler. Det er et ensartet globalt test- og certificeringssystem for tekstilråmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Det dækker dog også testning af komponenter der ikke er af tekstil. Standarden skal bl.a sikre at dyner og puder er af højeste sundhedsmæssige kvalitet, og dermed ikke er skadelig for brugeren. Kort og godt er formålet altså, at sikre forbrugeren fri for skadelige stoffer. Så du kan sove trygt og godt i vores produkter.

Vi har valgt at vores uldprodukter skal fremstilles med uld fra merinofår. Det har vi valgt, fordi de bor i bjergene og derfor producerer en længere uld, grundet det koldere klima. Når uldfibrene er længere, så vil produkterne også føles mere luftige, samt være mere åndbare og varmeregulerende. Dyrevelfærd er en ting der ligger vores hjerte særdeles nært. Derfor er en eksklusiv og høj kvalitet ikke kun vigtig for os, men i høj grad også, at produktionsforholdene er i verdensklasse. Vi har derfor en politik om, at der kun bruges uld fra fritgående merinofår, som ikke udsættes for mulesing samt at de klippes på en ordentlig, fair og fornuftig vis.

Scroll til toppen
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Smuk Indretnings nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.