Menu

Sengegavl 140 cm

Vælg størrelse
Filter Viser 1 - 15 af 40 resultater
Pris
Rækkefølge

Mangler du en flot sengegavl på 140 cm?

Hos Smuk Indretning finder du et stort udvalg af flotte og unikke sengegavle på 140 cm. Vores sengegavle på 140 cm er populær størrelse, da mange nyder en seng i denne specifikke størrelse. Den giver dig nemlig præcis den plads som du har behov for.

Vores mange designs giver dig muligheden for at finde en sengegavl på 140 cm, som passer perfekt til din seng og resten af soveværelset. Vi har alt fra Chesterfield-looket til en sengegavl med et mere minimalistisk og moderne udseende. Fælles for alle vores sengegavle på 140 cm er at de er skabt af den højeste kvalitet. På den måde er du altid sikret dig en sengegavl, som holder i mange år og er med til at give rummet liv.

Gratis finansiering

Vi har gratis finansiering af dine sengegavl på 140 cm, dette betyder at hvis du er gået hen og blevet forelsket i en af vores sengegavle – så hjælper vi gerne med finansieringen. For 0,- i rente, gebyr og oprettelse selvfølgelig. På hver sengegavl finder du dine lånemuligheder og kan skræddersy din låneløsning. Vi venter ikke bare fordi du vælger at finansieringen, vi sender selvfølgelig sengegavlen som ved et helt almindeligt køb.

Vores gratis finansiering sker igennem Sparxpres, hvor du er sikret en hurtig og simpel handel – samme pris bare delt op i bidder.

Hvis du har spørgsmål omkring vores design eller specialønsker til transport, så kan du altid kontakte os. Så kan vi sammen finde en sengegavl på 140 cm, som passer perfekt til dig og dit soveværelse.

Scroll til toppen
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Smuk Indretnings nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.