Menu

Sengegavl 120 cm

Vælg størrelse
Filter Viser 1 - 15 af 40 resultater
Pris
Rækkefølge

Mangler du en flot sengegavl på 120 cm?

En populær størrelse

Hos Smuk Indretning finder du et stort udvalg af flotte og unikke sengegavle på 120 cm. Vores sengegavle på 120 cm er en populær størrelse, da mange nyder en god trekvartseng. Her har du nemlig god plads til at brede dig, også selvom den er mindre end en dobbeltseng. Vores mange designs på 120 cm giver dig mulighed for at finde en sengegavl, som passer perfekt til din seng og resten af soveværelset. Vi har alt fra Chesterfield-looket til en sengegavl med et mere minimalistisk og moderne udseende. Fælles for alle vores sengegavle på 120 cm er, at de er skabt ud fra den højeste kvalitet. På den måde er du altid sikret en sengegavl, som holder i mange år og er med til at give rummet liv.

Et iøjefaldende element

En sengegavl er det første, som øjet typisk møder, når du træder ind i et ethvert soveværelse. Sengegavlen er nemlig så iøjefaldende og dekorativ, at den sagtens kan tage størstedelen af opmærksomheden i din overordnede indretning af værelset. Derfor er det også oplagt at gøre lidt ekstra ud af valget, fordi sengegavlen samtidig kan være med til at definere din overordnede indretningstil ved hjælp af det rette farve- og materialevalg. Det kan betale sig at gøre de rette overvejelser, og her vil vi gerne hjælp dig på vej, for ofte kan vi helt komme til at glemme sengegavlen, men det skal være slut nu.

Matchende materiale og farve

Når du skal finde frem til, hvordan din nye sengegavl på 120 cm skal se ud, er det utrolig godt at tage udgangspunkt i din nuværende seng, og hvordan den ser ud. Her er det nemlig oplagt at finde samme farve, som den er designet i. Du kan også sagtens vælge en farve, som kan passe sammen med de fleste af dine sengesæt. Den røde tråd i farvevalget er med til at skabe harmoni i dit soveværelse. Ligesom den store flade, som sengegavlen udgør, også er med til at definere soveværelsets stil, hvilket vi ofte også gør med store billeder eller kunstværker. Alternativt kan du også vælge en kontrast til dine mange, andre ting i soveværelset. Det vil skabe både kant og en helt særlig, stilren atmosfære i rummet.

Hygge med stort H

Udover at gøre din stil sikker i soveværelset får du med en sengegavl på 120 cm også tilført noget hygge til rummet. Du vil i hvert fald opleve, at der helt automatisk kommer en særlig hygge ind i indretningen. Måske hænger det sammen med, at du meget nemmere har mulighed for at kunne læse yndlingsbogen og dagens avis. Det bliver også mere behageligt at sidde i sengen og strikke, hvis det er blevet din nye hobby. Faktisk er det altid en fornøjelse at kunne læne sig op ad en blød sengegavl, og vi tør også godt at sige, at når du først har haft en sengegavl inde i dit soveværelse, vil du aldrig undvære en igen. For ikke nok med, at din sengegavl gør det mere behageligt for dig at nyde morgenkaffen i sengen, vil det heller ikke være så koldt at læne sig op af væggen længere, hvilket det normalt vil være uden en sengegavl. Her vil din nye sengegavl nærmest fungere som isolering. Også når du ligger dig på puden om aftenen efter en lang dag.

Praktisk og skånsom

Desuden vil du opleve med en sengegavl på 120 cm, at du også skåner din væg, som du normalt måske plejer at sidde op ad. Det skaber altid et helt naturligt slid på væggen,

hvilket du helt vil undgå med en sengegavl. Så ikke nok med, at sengegavlen er æstetisk pæn at kigge på og skaber hygge i et af husets primære rum, får du også et element til din personlige indretning, som både er praktisk og skånsom. Vores sengegavle er desuden nemme at montere.

Gratis finansiering

Vi har gratis finansiering af dine sengegavl på 120 cm, dette betyder at hvis du er gået hen og blevet forelsket i en af vores sengegavle – så hjælper vi gerne med finansieringen. For 0,- i rente, gebyr og oprettelse selvfølgelig. På hver sengegavl finder du dine lånemuligheder og kan skræddersy din låneløsning. Vi venter ikke bare fordi du vælger at finansieringen, vi sender selvfølgelig sengegavlen som ved et helt almindeligt køb.

Vores gratis finansiering sker igennem Sparxpres, hvor du er sikret en hurtig og simpel handel – samme pris bare delt op i bidder.

Hvis du har spørgsmål omkring vores design eller specialønsker til transport, så kan du altid kontakte os. Så kan vi sammen finde en sengegavl på 120 cm, som passer perfekt til dig og dit soveværelse.

Scroll til toppen
Hafmeyja14-min

Tilmeld dig Smuk Indretnings nyhedsbrev, og hold dig opdateret om nye designs, inspiration, tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig her, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev på e-mail.